Saclàn uudet Free from -pestot sopivat myös erikoisruokavalioille

Pestoista, antipastoista ja pastakastikkeista tunnettu italialainen perheyritys Saclà laajentaa pestokastikkeiden valikoimaansa uusilla erikoisruokavalioille sopivilla Free from -pestoilla. Gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat Free from Basilikapesto ja Free from Tomaattipesto sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Alansa markkinajohtaja Italiassa on valmistanut elintarvikkeita Piemonten alueen hedelmällisestä sadosta jo yli 70 vuoden ajan.

Saclà Free from Basilikapesto ja Free from Tomaattipesto valmistetaan Saclàn kotimaassa Italiassa mausta tinkimättä. Uutuuspestot ovat gluteenittomia, vehnättömiä ja maidottomia. Saclàn perinteisten basilika- ja tomaattipestojen Grana Padano -juusto on Free from -pestoissa korvattu tofulla, joten uutuudet uutuudet sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Tofun ansiosta peston rakenne ja maku säilyvät kermaisen täyteläisinä.

Free from -pestot sopivat sellaisenaan esimerkiksi tavallisen tai gluteenittoman pastan mausteeksi, leivän päälle tai dippailuun. Pestot maustavat myös muuten miedon makuisia tofuja, nyhtökauraa ja härkistä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 2 viikon ajan.

Tuotetiedot    

Saclà Free from Basilikapesto tofulla, 190 g, hinta noin 3,40 euroa, myynnissä välittömästi
Saclà Free from Tomaattipesto tofulla, 190 g, hinta noin 3,40 euroa, myynnissä välittömästi

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy, Kuluttajatuotteet-osasto
Maria Rämö, viestintä, puh. 020 791 4527, maria.ramo@berner.fi
Suvi Jukko, brand manager, puh. 020 791 4309, suvi.jukko@berner.fi 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/XSGnW_zv9GN6

Kaikki tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Saclà on italialainen perheyritys ja markkinajohtaja Italiassa kaikissa tuoteryhmissään. Vuodesta 1939 toiminut yritys on tunnettu huolellisesta tuoreiden raaka-aineiden käsittelystä, korkeasta laadusta ja italialaisista perinteistä. Saclàn valikoimiin kuuluvat antipastot, pestot, pastakastikkeet, oliiviöljyt ja mehut. www.sacla.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Kikkoman, Lanfranchi, Limmi, Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi