Sally Hansen MOISTURE REHAB™ OVERNIGHT NAIL SERUM

Yön yli vaikuttamaan jätettävä kynsienhoitoseerumi, joka kosteuttaa ja hoitaa kynsiä ja kynsinauhoja

Yön yli jätettävät, kosteuttavat hoitotuotteet ovat tähän asti olleet käytössä ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Nyt tämä trendi siirtyy myös kynsienhoitotuotteisiin. Sally Hansenin Moisture Rehabon ensimmäinen yön yli vaikuttamaan jätettävä, kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettu hoitoseerumi. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia aineosia, jotka palauttavat kynsille ja kynsinauhoille niiden hyvän kunnon. Ylellisen tuntuinen, kynsinauhoille ja kynsille siveltävä hoitoseerumi sisältää yhdistelmän mustasta orkideasta, acaista ja levästä saatuja uutteita sekä kosteuttavia aineosia, jotka kosteuttavat ja parantavat erittäin kuivien ja hauraiden kynsien kuntoa. Kevyen tuntuinen seerumi vaikuttaa yön aikana, jolloin kynnet ja kynsinauhat ovat paremmassa kunnossa jo seuraavana aamuna.

“Omaan kokemukseeni perustuen, Moisture Rehab on tehokkaasti vaikuttava, yön yli jätettävä hoitotuote, joka parantaa kuivien kynsien ja kynsinauhojen kuntoa. Tämä vaikuttaa suoraan myös lakkauksen lopputulokseen: väri levityy hyvässä kunnossa oleville kynsille tasaisesti ja, koska kynnet ovat joustavat, lakkaus ei lohkeile. Lisäksi lakkaus pysyy kynsissä siistäin näköisenä aiempaa pidempään,” sanoo Madeleine Pool, Sally Hansenin kansainvälinen lakkausasiantuntija.

Käyttö: Kynsiseerumia levitetään lakkaamattomille kynsille ja kynsinauhoille iltaisin, minkä jälkeen seerumi hierotaan kevyesti kynsiin ja kynsinauhoihin. Tuotetta voidaan käyttää myös varpaankynsiin.

Hinta: Moisture Rehab-kynsiseerumi 10 ml, suositushinta 14,50 euroa.

Myynnissä: Helmi- maaliskuussa 2017.

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/qMZ2FVtfTWvM

Uusimmat tiedotteemme: https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi