XZ Mustikka -shampoo juhlii satavuotiasta Suomea

Kotimainen XZ juhlii satavuotiasta Suomea uudella XZ Mustikka -shampoolla. Juhlavuoden kausituotteen kehityksen lähtökohtina ovat olleet suomalaiset raaka-aineet ja innovaatiot: tuote sisältää Suomessa valmistettua mustikansiemenöljyä ja kotimaista, sokerijuurikkaasta uutettua betaiinia. Juhlavuosi näkyy myös tuotteen etiketissä, jonka on suunnitellut suomalainen kuvittaja Sanna Mander. XZ Mustikka -shampoo ja Berner Oy ovat osa Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017.

XZ Mustikka -shampoo, 250 ml, on normaaleille hiuksille kehitetty shampoo, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Shampoo tekee hiuksista vahvan ja tuuhean tuntuiset, helpommin käsiteltävät ja terveen näköiset. Shampoo sisältää kotimaista, sokerijuurikkaasta uutettua betaiinia, joka kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, sekä runsaasti omegahappoja ja antioksidantteja sisältävää mustikansiemenöljyä. Pehmeän metsämustikan tuoksuinen shampoo valmistetaan Heinävedellä ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

– XZ on ylpeänä mukana Suomi 100 -hankkeessa juhlimassa satavuotiasta Suomea. Kaikki XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinäveden luonnonkauniissa maisemissa, ja meille on tärkeää käyttää tuotteissa kotimaisia raaka-aineita. Haluamme viestiä vahvaa sanomaa suomalaisuudesta myös juhlavuoden XZ Mustikka -shampoon pakkauksessa. Sannaa ja XZ:aa yhdistävät samat inspiraation lähteet: suomalainen luonto ja ilo puhtaasta luonnosta myös tulevaisuudessa, kertoo brand manager Sanni Väinölä Berner Oy:stä.

– Etikettiä suunnitellessani näin heti edessäni mustikkametsän täynnä marjoja ja satumaisia kukkia. Suomessa meillä on ihana luonto, ja vaikka Suomi on nuori maa, luontomme on ikivanha ja viisas. Mustikka on metsiemme aarre, todellinen superfood-jalokivi! Halusin suunnitella etiketin, joka tuntuu ajattomalta – sellaiselta, miltä tämä shampoo olisi voinut näyttää vaikka jo 50-luvulla
, etiketin suunnitellut taiteilija Sanna Mander kertoo.

Tuotetiedot 

XZ Mustikka -shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa, tulee myyntiin helmikuussa 2017. Vuoden 2017 kausituote.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi,
Sanni Väinölä, brand manager, puh. 0207 91 4520, sanni.vainola@berner.fi 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/VnQXMxzG-_CM

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot valmistetaan Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ on valittu Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo viidennen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2016) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi