philosophy time in a bottle 100 % in-control -seerumi ja -hoitovesi

Kaikki eivät ikäänny samalla tavalla, toiset näyttävät ikäistään nuoremmilta, toiset taas ikäänsä nähden vanhemmilta. Huolehtimalla ihostaan mahdollisimman hyvin, jokainen voi hidastaa ikääntymisen merkkien muodostumista ja näkymistä ihossaan.

philosophyn uusi time in a bottle 100 % in-control -seerumi häivyttää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ihosta ja suojaa ihoa päivittäisiltä rasitustekijöiltä, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Se myös vahvistaa ihoa, jolloin se pystyy vastustamaan aiempaa tehokkaammin tulevien ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa.

Ihon vanheneminen

Ihon luonnollinen vanheneminen tapahtuu ajan myötä, kun ihon toiminnot hidastuvat. Tämä ikääntyminen on kirjoitettu dna:hamme. Nykypäivän kiireinen elämänrytmi, stressi, UV-valo, saasteet jne. nopeuttavat tätä ikääntymisprosessia ja vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Identtiset kaksoset ovat tästä hyvä esimerkki. Heillä on täysin identtinen perimä, mutta silti toinen kaksosista voi näyttää toista vanhemmalta. Tähän ovat syynä juuri edellä mainitut ihon ikääntymistä nopeuttavat tekijät.

Dna:n merkitys ihon ikääntymiselle

Dna sisältää kaiken tarvittavan tiedon solujen uusiutumiselle ja ihon rakenteelle tärkeiden aineosien, kuten kollageeni, elastiini, tuottamiselle. Tarpeen mukaan dna välittää tämän tiedon eteenpäin, jolloin iho ryhtyy valmistamaan esim. lisää kollageenia.

Iän myötä dna:n kyky välittää viestejä heikkenee, jolloin ihon toiminnot hidastuvat ja iho vanhenee. Tätä kutsutaan iän mukanaan tuomaksi ihon vanhenemiseksi.

Ihon ennenaikainen vanheneminen

Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että ulkopuolisten tekijöiden aiheuttamat dna-vauriot saavat aikaan viestejä, jotka aiheuttavat mm. ihon nuorekkaalle ulkonäölle tärkeiden kollageenisäikeiden rappeutumista ja siten ihon ennenaikaista vanhenemista.

Ihon dna-vaurioita aiheuttavat:

  • Valo ja erityisesti UV-säteet, jotka aiheuttavat valovaurioita ihossa
  • Ulkoisten ja sisäisten tekijöiden aiheuttama oksidatiivinen stressi, joka muodostaa iholle haitallisia vapaita radikaaleja.
  • Saasteet, jotka muodostavat ihon toiminnalle haitallisia yhdisteitä

Edellä mainituista jokainen on vastuussa tietyn tyyppisestä dna-vauriosta, joista jokainen tarvitsee oman dna-korjausmekanisminsa. Dna pystyy normaalisti itse korjaamaan nämä vauriot. Ikä ja toistuvat dna:ta kohtaan kohdistuvat hyökkäykset heikentävät kuitenkin tätä korjausmekanismia ja saavat aikaan muutoksia dna:n toiminnassa. Jos dna on vaurioitunut, syntyvät solut eivät toimi toivotulla tavalla, eikä niiden tuottama proteiini ole hyvälaatuista. Toistuvat hyökkäykset dna:ta vastaan lisäävät kollageenisäikeitä rappeuttavien metalloproteinaasien muodostumista ihossa. Ihon nuorekkaan ulkonäön kannalta onkin tärkeää ylläpitää ihon omaa dna-vaurioita korjaavaa mekanismia.

philosophyn uusi time in a bottle 100 % in-control -seerumi on kehitetty häivyttämään jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä ihosta, vahvistamaan ihon vastustuskykyä sitä ennenaikaisesti vanhentavia tekijöitä vastaan, sekä ehkäisemään uusien ikääntymisen merkkien syntymistä ihossa.

  1. Korjaamaan vaurioita ja häivyttämään jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihosta

Seerumi sisältää philosophyn kehittämän liposomi-yhdisteen, joka tukee ihon omaa dna-vaurioita korjaavaa vaikutusta. Liposomi-yhdiste sisältää neljä entsyymiä, photoliaasi, endonukleaasi, glykosylaasi ja alkyyli transferaasi, jotka yhdessä tukevat ihon omaa dna-vaurioita korjaavaa vaikutusta. Ihon pystyessä aiempaa paremmin korjaamaan dna-vaurioita, jo olemassa olevat ikääntymisen merkit ihossa vähenevät.

  1. Vahvistamaan ihon vastustuskykyä sitä ennenaikaisesti vanhentavia tekijöitä vastaan

Seuraavaksi tehokas yhdistelmä antioksidantteja vahvistaa ihon puolustusmekanismia ympäristön rasitustekijöitä vastaan ja ehkäisee siten uusien dna-vaurioiden syntymistä. Yhdiste koostuu
C8-vitamiinista ja viidestä tehokkaana antioksidanttina toimivasta kasviuutteesta, pongata, karhunputki, vihreä kahvi, vihreä tee ja pomeranssi. Antioksidanttiyhdisteen vaikutusta tehostavat granaattiomena-ja karviaismarjauute. Yhdessä ne vahvistavat ihon puolustusmekanismia päivittäisiä ympäristön rasitustekijöitä vastaan.

  1. Ehkäisemään uusien ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa

Kolmanneksi hidastetaan tulevien ikääntymisen merkkien muodostumista ihoon. Fermentoitu rypäleuuteyhdiste ehkäisee dna:n toimintaa haittaavien haitallisten yhdisteiden syntymistä ihoon. Yhdiste koostuu fermentoitudsta rypäleuutteesta, riisiuutteesta ja ratamonlehtiuutteesta. Nämä kolme kasviuutetta ehkäisevät kokonaisvaltaisesti dna:n toimintaa haittaavien yhdisteiden muodostumista ihossa ja hidastavat siten tulevien ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa.

philosophyn uusi time in a bottle 100 % in-control -seerumi huolehtii kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymiseen vaikuttavista tekijöistä.

Se häivyttää näkyvästi jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihosta: juonteet ja rypyt madaltuvat, iho kiinteytyy, huokoset supistuvat ja ihon väri tasoittuu.

Se vahvistaa ihon vastustuskykyä ja uudistaa ihoa ja hidastaa siten ihon ennenaikaista vanhenemista.

Se antaa iholle aiempaa paremmat mahdollisuudet vastustaa uusien ikääntymisen merkkien syntymistä.

time in a bottle 100 % in-control -seerumissa hyödynnetään fresh pour -teknologiaa, jotta vaikuttavat aineet säilyisivät tuoreina ja aktiivisina. time in a bottle 100 % in-control -seerumi koostuu pumppupulloon pakatusta seerumista ja pieneen lasipulloon pakatusta C8-vitamiiniaktivaattorista. Kun tuote otetaan käyttöön, C8-vitamiinaktivaattori kaadetaan seerumin joukkoon. Tämän jälkeen pumppupulloa ravistetaan 20 sekunnin ajan, minkä jälkeen seerumi on valmis käytettäväksi.

Käyttö:

time in a bottle 100 % in-control -seerumia käytetään aamuin illoin. Tuote levitetään puhtaalle iholle, ennen muiden hoitotuotteiden käyttöä. Tämän jälkeen kasvoille levitetään haluttaessa ihon erityistarpeita hoitava seerumi, esim. kiinteyttävä, ryppyjä vähentävä jne. ja sitten voide.

Tehohoito sopii kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan käytettäväksi kolmen kuukauden ajan yhtäjaksoisesti parhaiden mahdollisten hoitotulosten saavuttamiseksi.

Hinta:

time in a bottle 100 % in control -seerumi 40 ml + 2,8 ml, suositushinta 75,40 euroa.

time in a bottle 100 % control -hoitovesi

Tehostaakseen time in a bottle 100 % in control -seerumin vaikutusta philosophy kehitti sen yhteydessä käytettävän time in a bottle 100 % in control -hoitoveden. Hoitovesi kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja valmistaan sen vastaanottamaan ja hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla sen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden vaikutukset. Hoitovesi sisältää samojen vaikuttavien aineiden yhdisteen kuin seerumikin. Lisäksi se sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavan, glyseriinistä ja hyaluronihaposta muodostuvan yhdisteen.

Käyttö:

time in a bottle 100 % in control -hoitovettä käytetään aamuin illoin puhtaalle kuivalle iholle. Hoitoveden jälkeen iholle levitetään time in a bottle 100 % in control -seerumi ja muut käytettävät ihonhoitotuotteet.

Hoitovesi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää valmistavana hoitotuotteena myös muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

Hinta:

time in a bottle 100 % in control -hoitovesi 240 ml, suositushinta 33,50 euroa.

Myynnissä:

Helmikuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/PCdMcPfMXsLM

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi