Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm & Skin Illusion Blush

Kaksi hoitava meikkituotetta kevätkaudeksi 2017

Kaikki alkaa hymystä

Daily Energizer Lovely Lip Balm -huulivoide

Huulet ovat alttiina erilaisille ärsytystekijöille, koska niissä ei ole keratiinikerrosta, ei ihotalia eikä hydrolipidikalvoa. Siksi huulet rohtuvat ja kuivuvat helposti. Clarinsin Lovely Lip Balm kehitettiin hoitamaan huulia ja pitämään ne pehmeinä ja joustavina. Täyteläisen tuntuinen huulivoide kosteuttaa huulia vähintään kahdeksan tunnin ajan, tasoittaa huulten pintaa ja tekee huulista aiempaa täyteläisemmän näköiset. Lisäksi huulivoide antaa huulille kevyen roosan sävyn. Lovely Lip Balm -huulivoiteen vaikutus perustuu sen sisältämiin hoitaviin ja kosteuttaviin kasviuutteisiin.

Tuotteen koostumus sisältää kariteevoita ja luomukaakaovoita, jotka hoitavat huulia ja vähentävät niiden rohtumista. Luomuherukkauute yhdessä aktiiviaineen kanssa silottaa huulten pintaa, parantaa huulten muotoa ja tekee niistä aiempaa täyteläisemmän näköiset.

Testitulokset

Huulten kosteuspitoisuus nousi 87 % tunti tuotteen käytön jälkeen

Huulten kosteuspitoisuus pysyi 53 % aiempaa parempana 8 tuntia tuotteen levittämisen jälkeen

Huulten kuivuus väheni 34 %

Huulten kokonaiskunto parani 34 %

Lovely Lip Balm korostaa huulten omaa väriä. Huulivoide sisältää ”älykkään” pigmentin, joka reagoi huulten pH-arvon kanssa ja korostaa välittömästi huulten omaa sävyä. Huulet saavat kevyen, ruusunpunaisen sävyn ja kauniin, luonnollisen näköisen kiillon. Lovely Lip Balm -huulivoiteessa on kevyt, makean persikkainen tuoksu.

Lovely Lip Balm -huulivoiteen hauska ja trendikäs pakkaus on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Normaalia kevyempi huulipunakotelo on valmistettu pahvista, johon materiaali on saatu kestävän kehityksen menetelmin hoidettujen metsien puista valmistetusta paperista.

Lovely Lip Balm 1,5 g, suositushinta 15,30 euroa.

Skin Illusion Blush

Hennon värisävyn poskille antava poskipuna

Miellyttävän tuntuinen ihoa hoitava meikkituote

Clarinsin Skin Illusion -värivoiteen koostumus on siirretty poskipunaan. Skin Illusion Blush -poskipunan koostumus sulautuu täydellisesti ihoon ja jättää sille luonnollisen näköisen lopputuloksen. Poskipunan sisältämä punaisen levän uute kirkastaa ihoa ja saa kasvot näyttämään raikkailta ja virkeiltä.

Illuusio luonnollisesta ruusun sävystä poskilla

Terveen ja raikkaan näköinen iho, jossa posket hehkuvat pehmeästi ruusunpunaisina. Skin Illusion Blush jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Väri levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Lopputuloksena on luonnollisen näköinen rusotus poskilla.

Skin Illusion Blush sisältää kasviuutteita, jotka hoitavat ihoa ja kirkastavat ihon väriä. Poskipunaan on lisätty vaaleanpunaisesta opaalista saatua puuteria, joka saa valon heijastumaan kauniisti iholta ja kirkastaa siten optisesti ihon väriä.

Skin Illusion Blush poskipunasta on saatavilla kolme eri sävyvaihtoehtoa: luminous pink, luminous coral ja golden havana.

Poskipuna on pakattu kätevään, helposti mukana pidettävään pakkaukseen. Pakkauksen korkkiin on kiinnitetty poskipunavippa ja korkin kannessa on peili. Pakkauksen salaisuus: Kun pakkaus kierretään auki, poskipunavippaan tarttuu juuri oikea määrä poskipunaa, joka on helppo taputella kevyesti poskipäihin.

Skin Illusion Blush 4 g, suositushinta 20,00 euroa.

Myynnissä:

Lovely Lip Balm ja Skin Illusion Blush ovat kevään kausituotteita ja ne tulevat myyntiin maaliskuussa 2017.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/sPDCWXxVsxpD

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi