Herbina Lip Candy -huulivoiteet tuovat huulille tuulahduksen tropiikista

Herbina laajentaa tuotevalikoimaansa huulivoiteisiin: Herbina Lip Candy -huulivoiteet hoitavat ja kosteuttavat huulia ja tuovat huuliin kevyttä sävyä ja kaunista kiiltoa. Makuvaihtoehdot Tropical Raspberry ja Mystic Mandarin tulevat myyntiin huhtikuussa 2017.

Herbina Lip Candy -huulivoiteet kosteuttavat huulia tehokkaasti, ja koostumuksen sisältämät kasviperäiset öljyt hoitavat huulia. Aurinkosuojakerroin SPF 10 suojaa huulia auringon haittavaikutuksilta. Tuote levittyy helposti huulille kätevästä tuubista. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, eli ne sopivat myös vegaaneille.

Herbina Lip Candy Tropical Raspberry, 10 ml, hoitaa ja kosteuttaa huulia ja tuo huulille kevyttä, punertavaa sävyä ja kiiltoa. Huulivoiteen maku on yhdistelmä makeaa vadelmaa ja trooppista ananasta.

Herbina Lip Candy Mystic Mandarin, 10 ml, hoitaa ja kosteuttaa huulia ja tuo huulille kevyttä kiiltoa. Sävyttömän huulivoiteen maku on yhdistelmä raikasta mandariinia ja makeaa vaniljaa.

Tuotetiedot

Herbina Lip Candy -huulivoide, 10 ml, hinta noin 4 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/qHpPk8nfxjzJ

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone


Herbina
on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi