Herbinan uutuudet tuovat tehokasta suojaa ja hoivaa kainaloiden iholle

Kotimainen Herbina uudistaa antiperspiranttiensa ja deodoranttiensa valikoimaa tuomalla markkinoille kaksi uutta antiperspiranttia ja yhden uuden deodorantin. Uutuuksien raikkaan naiselliset tuoksut ovat saaneet inspiraationsa pehmeistä luonnonmateriaaleista: kevyestä silkistä, raikkaasta puuvillasta ja ylellisestä kashmirista. Raikkaan tuoksuiset uutuudet valmistetaan Heinävedellä, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2017.

Herbina Cool Silk Deodorant, 50 ml, on alkoholiton ja alumiiniton deodorantti, joka ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholla. Hellävarainen deodorantti tuntuu iholla pehmeältä eikä tuki ihohuokosia. Koostumuksen sisältämä hoitava emulsio auttaa pitämään kainaloiden ihon pehmeänä.

Naisellinen, raikas tuoksu on saanut inspiraationsa ilmavasta silkistä. Alkutuoksussa erottuvat mandariini, päärynä ja punaiset marjat, sydäntuoksussa on jasmiinia, sinisadekukkaa ja granaattiomenaa ja tuoksun pohjana on kookosta, myskiä ja pehmeän metsäisiä vivahteita.

Herbina Antiperspirant 48h, 50 ml, on tehokkaan suojan antava, alkoholiton antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista. Tuote sisältää myös aktiiviainetta, joka ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholla. Koostumuksen sisältämä hoitava emulsio auttaa pitämään kainaloiden ihon pehmeänä. Tuotteesta on saatavilla kaksi tuoksuvarianttia: Fresh Cotton ja Soft Cashmere.

Fresh Cotton on puuvillan inspiroima, puhtaan raikas tuoksu, jossa on tasapainoisessa suhteessa sitruksisia, kukkaisia ja vihreitä tuoksuvivahteita. Alkutuoksussa erottuvat sitruuna ja kukkaiset tuoksut, sydäntuoksussa on ruusua, jasmiinia ja appelsiininkukkaa, ja pohjatuoksu on pehmeän puuterinen.

Soft Cashmere on mystinen kukkaistuoksu, joka on saanut inspiraationsa ylellisen pehmeästä, naisellisesta kashmirista. Alkutuoksussa on mustaherukkaa ja raikasta sitrusta, sydäntuoksussa ruusua, orvokkia, jasmiinia ja makeaa luumua, ja pohjatuoksun muodostavat vanilja, meripihka ja pehmeä myski.

Tuotetiedot

Herbina Cool Silk Deodorant, 50 ml, hinta noin 2 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017
Herbina Fresh Cotton Antiperspirant 48h, 50 ml, hinta noin 2 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017
Herbina Soft Cashmere Antiperspirant 48h, 50 ml, hinta noin 2 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/vZjVK_2bV5LN

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

Herbina on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi, www.facebook.com/HerbinaSuomesta

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi