LV:n hajusteettomat ja väriaineettomat aurinkovoiteet sopivat myös herkkäihoisille

Hajusteettomista ja väriaineettomista tuotteista tunnettu LV laajentaa valikoimaansa aurinkosuojatuotteisiin. Kolmen aurinkovoiteen sarja sopii kaikille ihotyypeille ja sekä kasvojen että vartalon iholle. Korkean suojakertoimen aurinkovoiteet sopivat myös lasten iholle. Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2017, ja niille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

LV Aurinkovoide Spray SPF 20, 150 ml, on helposti levittyvä, suihkutettava aurinkovoide. Aurinkovoide sisältää luonnollista, ihoa kosteuttavaa ja vahvistavaa yhdistettä. Aurinkovoide sisältää myös antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Tuote sopii sekä vartalolle että kasvoille. Aurinkosuojakerroin SPF 20 antaa iholle keskitason suojan UVA- ja UVB -säteiltä. Erittäin vedenpitävä.

LV Aurinkovoide SPF 30, 150 ml, on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä aurinkovoide, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Aurinkosuojakerroin SPF 30 antaa korkean suojan UVA- ja UVB -säteiltä, ja tuote sopii myös lapsille. Sopii sekä vartalolle että kasvoille. Erittäin vedenpitävä.

LV Aurinkovoide SPF 50, 75 ml, on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä aurinkovoide, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa jättämättä kuitenkaan iholle tahmeaa tunnetta. Aurinkosuojakerroin SPF 50 antaa iholle korkean suojan UVA- ja UVB-säteiltä, ja tuote sopii myös lapsille. Sopii sekä vartalolle että kasvoille. Erittäin vedenpitävä.

Auringolta suojautumisen muistilista

  •  Älä oleskele auringossa pitkiä aikoja kerrallaan. Pidä vauvat ja pienet lapset poissa suorasta auringonvalosta.
  •  Vältä aurinkoa keskipäivän aikaan säteilyn ollessa voimakkainta.
  •  Suojaudu auringolta vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla.
  •  Käytä runsaasti aurinkosuojatuotteita ja lisää tuotetta säännöllisesti suojatehon säilyttämiseksi, erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen.

Tuotetiedot

LV Aurinkovoide Spray SPF 20, 150 ml, hinta noin 12,50 euroa.
LV Aurinkovoide SPF 30, 150 ml, hinta noin 12 euroa.
LV Aurinkovoide SPF 50, 75 ml, hinta noin 11 euroa.

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2017.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/-2SgH_nnLdx7 

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristölle ystävälliset LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi