Rimmel Insta Conceal & Correct ja Insta Conceal & Contour -kasvopaletit auttavat luomaan täydellisen kasvomeikin

Rimmelin uudet kasvopaletit Insta Conceal & Correct ja Insta Conceal & Contour auttavat peittämään ja korjaamaan ihon pieniä virheitä ja korostamaan ja muotoilemaan kasvoja. Uutuudet tulevat myyntiin toukokuussa 2017.

Insta Conceal & Correct -paletti, 7 g, suositushinta 11,90 euroa, peittää ihon pieniä virheitä ja neutraloi ja häivyttää ihon sävyvaihteluita. Voidemainen koostumus on helppo levittää kasvoille, ja lopputulos on luonnollinen. Nudensävyinen peiteväri peittää tummat silmänaluset, vihertävä sävy auttaa peittämään ja tasoittamaan ihon punoitusta, ja violetti sävy peittää ja tasoittaa ihon keltaisuutta ja harmautta.

Rimmel Insta Conceal & Contour -paletti, 7 g, suositushinta 11,90 euroa. Monikäyttöinen peiteväripaletti sisältää kolme voidemaista sävyä korostukseen, peittämiseen, muotoiluun ja varjostukseen. Highlight-sävy korostaa kasvojen korkeimpia kohtia, joihin valo luonnollisestikin osuu. Conceal-sävy peittää ihon ongelmakohtia ja häivyttää ihon pieniä virheitä. Contour-sävy muotoilee ja varjostaa kasvoja. Koostumus levittyy vaivattomasti iholle ja lopputulos on luonnollinen. Insta Conceal & Contour -paletti on saatavilla kahdessa sävyssä Light ja Medium.

Tuotetiedot

Rimmel Insta Conceal & Correct -peitepaletti, 7 g, suositushinta 11,90 euroa

Rimmel Insta Conceal & Contour -muotoilupaletti, 7 g, suositushinta 11,90 euroa

Uutuudet tulevat myyntiin toukokuussa 2017.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/9tW_qcCKs2vc

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDo ra, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi