Rimmel Insta Fix & Matte -puuteri jättää kasvoille luonnollisen mattapinnan – Radiance Brick -aurinkopuuteri tuo kasvoille auringon hehkua

Rimmelin uusi Insta Fix & Matte -puuteri auttaa kiinnittämään meikin ja tuo kasvoille luonnollisen mattapinnan. Radiance Brick -aurinkopuuteri tuo kasvoille auringon luonnollista hehkua. Uutuudet tulevat myyntiin toukokuussa 2017.

Rimmel Insta Fix & Matte -mattapuuteri, 8 g, suositushinta 9,90 euroa, viimeistelee meikin ja soveltuu hyvin myös meikin korjaamiseen päivän aikana. Puuteri auttaa kiinnittämään meikin, jolloin meikki pysyy kauniina pidempään. Kiiltoa ehkäisevä koostumus jättää iholle luonnollisen mattapinnan. Puuterin blur-efekti auttaa häivyttämään ihon juonteita ja ihohuokosia.

Rimmel Radiance Brick -aurinkopuuteri, 12 g, suositushinta 9,90 euroa, yhdistää samaan palettiin viisi kullanhohtoista sävyä. Hienojakoinen koostumus tuo kasvoille auringon hehkua ja luonnollisen, päivettyneen ilmeen. Puuteri levittyy tasaisesti kasvoille ja on helppo häivyttää. Radiance Brick -aurinkopuuteri tulee myyntiin kahdessa sävyssä Light ja Medium.

Tuotetiedot

Rimmel Insta Fix & Matte -puuteri, 8 g, suositushinta 9,90 euroa, jää pysyvään valikoimaan
Rimmel Radiance Brick -aurinkopuuteri, 12 g, suositushinta 9,90 euroa, kesän kausituote

Uutuudet tulevat myyntiin toukokuussa 2017.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/Gqg9xfCLXr7v

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDo ra, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi