IsaDoran Get the Glow -kokoelma tuo meikkiin hologrammimaista hehkua

IsaDora Get the Glow -meikkikokoelma tuo kasvoille, huulille ja kynsille hologrammimaista, pehmeän pastellinsävyistä sateenkaaren värien hehkua. Face Glow -korostuspaletti tuo kuulasta hehkua kasvoille, Lip Glitter -huuliglitter ja Gloss Glacé -huulikiilto tuovat näyttävää hohdetta huulille, ja Nail Glow -kynsilakka viimeistelee hohtavan lookin myös kynsiin. Kesän kausikokoelman tuotteet tulevat myyntiin kesäkuussa 2017.

IsaDora Face Glow Rainbow Highlights -korostuspaletti yhdistää samaan palettiin viisi erisävyistä korostuspuuteria. Korostuspuutereiden valoa heijastavat helmiäissävyt luovat kasvoille hologrammimaista hehkua sateenkaaren väreissä.

Korostuspuuterin sävyjä voi käyttää sekoittamalla niitä yhteen, tai vain yhtä sävyä kerrallaan. Korostuspuuteria voi käyttää kasvoilla niissä kohdissa, joihin valo luonnollisestikin osuu, ja sitä voi levittää myös esimerkiksi silmäluomille. Korostuspuuteria voi käyttää myös vartalon iholla tuomassa lisähehkua esimerkiksi dekolteelle tai olkapäille. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

IsaDora Lip Glitter -huuliglitter tuo huuliin valoaheijastavan, pitkäkestoisen ja kimaltavan glitter-efektin. Huuliglitteriä on helppo lisätä huulipunan tai -kiillon päälle, ja lopputulos tuntuu huulilla kevyeltä ja miellyttävältä. Huuliglitterillä voi tuoda hehkua myös kasvoille ja vartalolle.

Käyttö: Levitä puhtaille huulille mitä tahansa huulipunaa tai -kiiltoa. Huulipuna tai huulikiilto toimii huuliglitterin pohjustajana ja auttaa huuliglitteriä pysymään paikoillaan. Taputtele glitteriä huulille sormenpäällä. Halutessasi viimeistele huulimeikki kiiltäväksi kirkkaalla huulikiillolla. Huuliglitter on helppo poistaa IsaDora Caring Cleansing Oil -puhdistusöljyllä.

IsaDora Gloss Glacé -huulikiillot saavat joukkoonsa neljä uutta hehkuvaa pastellisävyä. Huulikiiltoa voidaan käyttää sellaisenaan, jolloin se tuo huulille runsautta ja peilimäistä kiiltoa, tai sitä voi levittää värillisen huulipunan päälle viimeistelemään kiiltävän huulimeikin.

  •  24 Crystal Glacé, kausisävy 
  •  25 Glow Glacé, kausisävy
  •  26 Iridescent Glow, kausisävy 
  •  27 Pink Glow, kausisävy
     

IsaDora Nail Glow -kynsilakka tuo kynsille hohtoa viidessä pehmeän pastellisessa sateenkaaren värissä. Valoaheijastavaa vaikutusta voi tehostaa lisäämällä lakkakerroksia. Lakka on helppo levittää kynsille leveällä harjalla. Nail Glow -kynsilakasta tulee myyntiin viisi sävyä:

  •  840 Pearl Glow, kausituote 
  •  841 Ice Glow, kausituote 
  •  842 Lilac Glow, kausituote 
  •  843 Aqua Glow, kausituote 
  •  844 Pink Glow, kausituote 

Tuotetiedot

IsaDora Get the Glow -kausikokoelma tulee myyntiin kesäkuussa 2017 ja sisältää seuraavat tuotteet:

Face Glow -korostuspaletti, sävy 50 Rainbow Highlights, 18 g, suositushinta 29,90 euroa, kausituote
Lip Glitter -huuliglitter, sävy 50 Stardust, suositushinta 9,90 euroa, kausituote
Gloss Glacé -huulikiilto, 16 ml, suositushinta 13,50 euroa, neljä uutta kausisävyä
Nail Glow -kynsilakka 6 ml, kausituote, suositushinta 9,90 euroa

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/8S5zvPLfrsW9

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.