Rimmel Brow This Way Fibre Pencil -kulmakynä viimeistelee näyttävät kulmat  – Magnif’eyes Eye Primer pohjustaa silmämeikin

Rimmelin uusi Brow This Way Fibre Pencil -kulmakynä muotoilee kulmat haluttuun muotoon ja huolittelee kulmat siisteiksi. Kynän sisältämät pehmeät kuidut kiinnittyvät kulmakarvoihin ja saavat ne näyttämään luonnollisen tuuheilta. Kynän koostumus levittyy pehmeästi ja tasaisesti iholle. Uutuus tulee myyntiin toukokuussa 2017 kolmessa eri sävyssä:

  • Light
  • Medium
  • Dark

Rimmel Magnif’eyes Eye Primer -silmämeikinpohjustusvoide helpottaa luomivärin levittämistä ja auttaa luomiväriä levittymään luomelle tasaisesti. Voide auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä ja juuri levitetyn näköisenä pidempään. Uutuus tulee myyntiin kesäkuussa 2017.

Tuotetiedot

Rimmel Brow This Way Fibre Pencil, suositushinta 7,20 euroa, tulee myyntiin toukokuussa 2017

Rimmel Magnif’eyes Eye Primer, 6 ml, suositushinta 7,90 euroa, tulee myyntiin kesäkuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/QjBLz2C5cqVR

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDo ra, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi