Rimmel Volume Shake Mascaran ravistettava pakkaus säilyttää ripsivärin koostumuksen tuoreena pidempään

Rimmelin uusi Volume Shake Mascara on tuuheuttava ripsiväri, jonka ravistettava pakkaus auttaa ripsivärin koostumusta säilymään tuoreena pidempään. Ripsistä tulee tuuheat ja näyttävät ilman paakkuja. Uutuus tulee myyntiin toukokuussa 2017.

Pitkään säilytettynä ripsivärin koostumus saattaa kuivahtaa tai paakkuuntua. Uuden Volume Shake -ripsivärin patentoitu, ravistettava pakkaus auttaa säilyttämään ripsivärin tuuheuttavan koostumuksen tuoreena pidempään. Kun pakkausta ravistetaan pystysuoraan, pakkauksen sisällä oleva sylinterinmuotoinen sekoitin muuttaa ripsivärin geelimäisen koostumuksen kuivasta kermaisen nestemäiseksi, ja koostumus on jokaisella käyttökerralla uuden veroinen.

Volume Defining Brush -harja levittää ripsiin runsaasti ripsivärimassaa, ja ripsistä tulee luonnollisen tuuheat. Pehmeät ja joustavat harjakset tavoittavat lyhyimmätkin ripset silmän ulkonurkasta sisänurkkaan, ja lopputuloksena ovat viuhkamaiset, kauniisti erotellut ripset ilman paakkuja.

Tuotetiedot

Rimmel Volume Shake Mascara, 9 ml, suositushinta 13,90 euroa, tulee myyntiin toukokuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/8h8ScnCxqRG-

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi