XZ Persikkanektari -tuotesarjan sulfaatiton shampoo, hoitoaine ja latvaseerumi hoitavat värjättyjä ja käsiteltyjä hiuksia

Kotimainen XZ tuo markkinoille uuden Persikkanektari-tuotesarjan. Sarjaan kuuluu sulfaatiton shampoo, hoitoaine ja latvaseerumi, jotka hoitavat ja kosteuttavat värjättyjä ja käsiteltyjä hiuksia auttaen hiusväriä kestämään pidempään. Uutuudet valmistetaan Heinävedellä ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Persikkanektari-tuotteet tulevat myyntiin huhtikuussa 2017.

Uuden XZ Persikkanektari -tuoteperheen sulfaatiton shampoo, hoitoaine ja latvasuoja on suunniteltu erityisesti värjättyjen hiusten tarpeisiin. Sitrusuutetta ja auringonkukansiemenöljyä sisältävät tuotteet suojaavat hiusväriä haalistumiselta ja saavat hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Tuotteiden hedelmäisessä tuoksussa on persikkaa, melonia ja päärynää. Parhaan tehon saa käyttämällä tuotteita yhdessä.

–Sulfaatittomia shampoita kysytään yhä enemmän, joten halusimme tuoda kuluttajille myös sulfaatittoman shampoovaihtoehdon. Sulfaatiton shampoo auttaa ylläpitämään hiusväriä pidempään, ja se on myös hiuspohjalle hellävarainen vaihtoehto, kertoo brand manager Elina Seppänen.   

XZ Persikkanektari Sulfaatiton Shampoo, 250 ml, on värjätyille hiuksille kehitetty sulfaatiton shampoo, joka pesee hiukset hellävaraisesti ja auttaa pidentämään hiusvärin kestoa. Hiuspohjalle hellävarainen shampoo hoitaa hiuksia, parantaa niiden märkäkäsiteltävyyttä, tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja palauttaa hiuksille niiden luonnollisen kiillon. Sisältää sitrusuutetta ja auringonkukansiemenöljyä. Shampoo ei sisällä silikoneja.

XZ Persikkanektari Hoitoaine, 200 ml, on värjätyille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka auttaa pidentämään hiusvärin kestoa. Hoitoaine auttaa selvittämään hiukset ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta ja näyttävät luonnollisen kiiltäviltä. Hoitoaine sisältää sitrusuutetta ja auringonkukansiemenöljyä. Hoitoaine ei sisällä silikoneja.

XZ Persikkanektari Latvasuoja, 100 ml, on värjätyille ja käsitellyille hiuksille suunniteltu latvasuoja, joka sulkee hiuslatvat ja saa hiukset tuntumaan ja näyttämään terveiltä, hoidetuilta, ravituilta ja luonnollisen kiiltäviltä. Sitrusuutetta ja auringonkukansiemenöljyä sisältävä kevyt, voidemainen latvasuoja myös suojaa hiuksia. Latvasuoja on hiuksiin jätettävä, eikä sitä tarvitse huuhdella pois hiuksista. Parhaan lopputuloksen saamiseksi tuotetta suositellaan käytettäväksi yhdessä Persikkanektari-tuotesarjan shampoon ja hoitoaineen kanssa. Latvasuoja ei sisällä silikoneja.

Uusi pakkausilme helpottaa oikean tuotteen valintaa

Kaikki XZ-shampoot ja -hoitoaineet saavat vuoden 2017 aikana uuden pakkausilmeen. Uusi pakkausilme helpottaa oikean tuotteen valitsemista omien hiusten tarpeisiin. XZ-pakkaukset uudella ilmeellä tulevat käyttöön liukuvasti vuoden 2017 aikana.

– Kuluttajat ovat suhtautuneet muutokseen erittäin positiivisesti: Kysyimme kuluttajien mielipidettä uusista pakkauksista, ja 88% kyselyyn* vastanneista sanoi pitävänsä pakkauksen uudesta ulkonäöstä. Vastaajat pitivät uutta pakkausta aiempaa selkeämpänä ja houkuttelevampana, Seppänen kertoo.

*XZ-kuluttajatutkimus 2016, n=400

XZ on jälleen Suomen luotetuin shampoomerkki 

XZ on valittu Valittujen Palojen vuosittaisessa Luotetuin merkki 2017 -lukijatutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi jo kuudennen kerran. Vuosittain tehtävään tutkimukseen vastasi 1896 Valitut Palat -lehden lukijaa. Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 44 eri tuoteryhmässä.

Tuotetiedot 

XZ Persikkanektari Sulfaatiton Shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017
XZ Persikkanektari Hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017
XZ Persikkanektari Latvasuoja, 100 ml, hinta noin 4,80 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/KLDRGcsh2jbR

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ valittiin vuonna 2017 Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo kuudennen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2017) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai. Lisätietoja: www.berner.fi