Korrek PRO -tuoteperhe täydentyy kahdella pesutuotteella

Korrek PRO -autonhoitotuotesarja täydentyy kahdella tuotteella: pinnoitetta ylläpitävällä shampoolla ja erittäin voimakkaasti vaahtoavalla, sitruksen tuoksuisella vaahtoshampoolla. 

Täysin uudenlainen Korrek PRO TFC Reload Shampoo yhdistää pinnoitteen ja pesuaineen yhteen pulloon. Ohutkalvopinnoiteteknologiaa (Thin Film Coating) hyödyntävä shampoo ylläpitää pinnoituksen kestoa ja vahvistaa aiemmin tehtyä pinnoitetta. Pinnoittava shampoo muodostaa ohuen, vettä ja likaa hylkivän kalvon, joka suojaa auton pintaa ulkoisilta rasitteilta kuten tiesuolalta ja pieltä. Samalla se puhdistaa tehokkaasti auton kaikki ulkopinnat jättäen ne kiiltäviksi. Reload -shampoo sopii myös pinnoittamattomien kohteiden pesuun.

Auton ulkopinnat voi pestä nyt myös miellyttävällä, sitruksen tuoksuisella Korrek PRO Vaahtoshampoolla. Shampoon erittäin voimakas vaahtoavuus mahdollistaa tuotteen levittämisen esimerkiksi erillisen vaahdottimen avulla, jolloin auton pinnalle muodostuva vaahtokerros tehostaa pesuaineen vaikutusta. Vaahtoshampoo on pH-neutraali, joten se sopii hyvin vaha- tai pinnoitekäsitellyille pinnoille ja usein toistuvaan pesuun, sillä se ei kuluta suojaavia pintoja. Tuote on silikoniton, vahaton ja biohajoava. 

Korrek PRO -tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot

Korrek PRO TFC Reload Shampoo 350ml, hinta noin 15 €

Korrek PRO Vaahtoshampoo 3L, hinta noin 18 €

Uutuudet ovat saatavilla autotarvikkeita myyvissä erikoisliikkeissä ja tavarataloissa.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Tomi Laitila, Category Manager, Berner Oy, puh. 020 791 4336

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00                                    


Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä.www.korrek.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.