Bernerin Ystävämyynti 9.- 11.5.

Tervetuloa Bernerin ja Patrician ystävämyyntiin – tuoksuja, ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja Patrician alusasuja edullisin ystävämyyntihinnoin! Ystävämyynti järjestetään tiistaista torstaihin 9.-11.5. 2017 Patrician tiloissa (Unioninkatu 18, Helsinki). Ovet ovat avoinna klo 10–18, ja maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankkikortit.

Ystävämyynnissä on mukana muun muassa Clarinsin, Sensain, IsaDoran, Rimmelin, Sally Hansenin, Mavalan, Adidaksen, Herbinan ja XZ:n tuotteita sekä Calvin Kleinin, Marc Jacobsin ja Katy Perryn tuoksuja. Patrician kaikista normaalihintaisista alusasuista saa ystävämyynnin aikana 20 prosentin alennuksen.

Tervetuloa tekemään laadukkaita ja edullisia ostoksia – uusia tarjouksia päivittäin!

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa