IsaDora Nourishing Lip Oil -huuliöljy hemmottelee kesähuulia

IsaDora Nourishing Lip Oil on huuliöljy, joka hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa huulia ja tuo huulille kauniin, läpikuultavan kiillon. Kosteuttavaa avokadoöljyä sisältävä, huulia ravitseva koostumus tuntuu huulilla pehmeältä ja miellyttävältä. Huuliöljy saa makua luonnollisesta limen, vaniljan ja rosmariinin yhdistelmästä. Tuote on hajusteeton ja kliinisesti testattu.

Nourishing Lip Oil -huuliöljystä tulee myyntiin viisi sävyä, joista yksi on väritön, ja loput neljä tuovat huulille kevyttä, raikasta sävyä vaaleanpunaisena, pinkkinä, lämpimänä oranssina ja pirteänä punaisena. Uutuus tulee myyntiin heinäkuussa.

  •  00 Clear
  •  70 Rose
  •  71 Pink Berry
  •  72 Mandarin
  •  73 Coral


Tuotetiedot

IsaDora Nourishing Lip Oil, suositushinta 12,90 euroa, tulee myyntiin heinäkuussa 2017. Kausituote.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/k_7q7Q7LKJbk

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2015 oli 289,3 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 76,9 % ja henkilöstömäärä 524. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.