A-Rehu ja Viljelijän Berner yhteistyöhön kasvinsuojeluaineissa

Kotimaiset maatalouskaupan toimijat A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön kasvinsuojeluaineissa ja lehtilannoitteissa. Yhteistyön myötä A-Rehu pystyy palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin tuotantotarvikkeissa ja Viljelijän Berner tavoittaa jatkossa tuotteillaan paremmin myös kotieläintilat.

– A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön, jossa A-Rehun asiakkailla on mahdollisuus ostaa Viljelijän Bernerin valikoimassa olevia kasvinsuojeluaineita ja lehtilannoitteita. Tuotteet ovat myynnissä A-Rehun verkkokaupassa ja niitä voi tilata myös A-Rehun tuottajapalvelusta ja asiakkuuspäälliköiltä. Viljelijän Bernerin asiantuntijat ovat mukana sekä valikoiman suunnittelussa, että kehittämässä karjatilojen edellytyksiä tehokkaaseen rehuntuotantoon.

– Kotoisen viljantuotannon määrää ja laatua kehittämällä pystytään merkittävästi parantamaan kotieläintuotannon kannattavuutta. Oikein toteutetuilla kasvinsuojelutoimenpiteillä pystytään tuottamaan korkeampia satoja ja varmistetaan paras mahdollinen ruokinnallinen arvo, kertoo A-Rehun hankintajohtaja Ilkka Ala-Fossi.

Yhteistyö kahden kotimaiseen maatalouteen sitoutuneen kumppanin kesken on luontevaa. Jatkossa kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyön syventämiseen myös muilla tuotealueilla.

– Tämä on askel suuntaan, jossa kotimaiset maatalouskaupantoimijat tiivistävät yhteistyötään. Ruotsalaisten ja tanskalaisten hallitsemaan maatalouskauppaan tarvitaan myös suomalainen vastavoima, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Lisätietoja:

A-Rehu Oy: ostojohtaja Ilkka Ala-Fossi, p. 0400 615 885, ilkka-ala-fossi@atria.com

Berner Oy: osastonjohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848, kalle.erkkola@berner.fi 

A-Rehu on suomalaisten tuottajien omistama rehuyhtiö, joka valmistaa, myy ja markkinoi rehuja nauta-, sika- ja broileritiloille ja välittää viljaa tilalta toiselle. A-Rehun toiminnassa on aina ollut keskeistä tilojen onnistuminen ja tuotantotulokset sekä kustannustehokkuus. A-Rehu on osa Atria-konsernia.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Viljelijän Berner on Berner Oy:n vahvasti kasvava maatalouskauppaa tekevä yksikkö. Tärkeimmät tuotealueemme ovat kasvinsuojelu, siemenet ja lannoitteet.