Berner Oy:n pääkonttori muuttaa

Berner Oy:n uusi pääkonttori on valmistunut Helsingin Herttoniemeen. Uuteen toimistoon muuttaa kesäkuun aikana noin 200 henkilöä Helsingin eri toimipisteistä.

Berner Oy:n pääkonttori on sijainnut Helsingin Etelärannassa yrityksen perustamisvuodesta 1883 alkaen. Vuonna 1883 Sören Berner saapui Norjan Stavangerista Kauppatorin satamaan tarkastamaan Helsingin markkinamahdollisuuksia ja samaan paikkaan perustettiin myös yrityksen ensimmäinen konttori. Etelärannan tilojen käydessä pieneksi remontoitiin Helsingin Herttoniemeen uusi monitilatoimisto.

 Työn tekemisen ja työkulttuurin uudistaminen on yksi strategisista hankkeistamme. Osana hanketta toteutimme myös toimitilaprojektin. Uusien tilojen tavoitteena on parantaa henkilöstön viihtyvyyttä ja vahvistaa yhteisiä toimintamalleja ja Berner-identiteettiä, kertoo hallinto-ja kehitysjohtaja Nicolas Berner.

Tilojen suunnittelussa otettiin huomioon erilaiset työn tekemisen tarpeet. Tiloista löytyy kohtaamispisteitä, kahvila sekä keskittymistä vaativiin tehtäviin kirjastotila ja erilaisia vetäytymis- ja projektitiloja. Tiloissa toimii myös Berner Oy:n tuotekehityslaboratorio. Moderni monitilatoimisto sijaitsee Opus Business Parkissa osoitteessa Hitsaajankatu 24.

Lisätietoja:

Nicolas Berner, hallinto- ja kehitysjohtaja, p. 0400 501 511, nicolas.berner@berner.fi

Martina Lilius, viestintäpäällikkö, p. 040 727 2792, martina.lilius@berner.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.