Beyoncé Shimmerin Heat -naistentuoksu

Valo tanssii hänen kasvoillaan ja vartalollaan. Se kimmeltää hänen esiintymisasunsa paljeteissa, se lumoaa ja kutsuu mukaansa tutustumaan Beyoncén sadunhohtoiseen maailmaan.

Beyoncén syksyn 2017 kausituoksu Shimmering Heat kuvaa hetkeä, jolloin valot syttyvät ja kohdistuvat lavalla seisovaan esiintyjään. Valo hohtaa ja kimmeltää, se seuraa musiikin rytmiä ja korostaa esiintyjän jokaista liikettä hänen tanssiessaan musiikin mukana. Uuden Shimmering Heat -tuoksunsa myötä Beyoncé haluaa kutsua faninsa mukaan tähän lumoavaan, taianomaiseen tunnelmaan.

Shimmering Heat on viettelevä sekoitus roseepippuria, raikkaita vihreitä tuoksuvivahteita ja kasteisia freesian terälehtiä, joihin jasmiinin, ruusun ja kielon huumaavat kukkaisvivahteet sekoittuvat. Mystinen sininen orkidea antaa sydäntuoksulle oman tyylikkään vivahteensa. Aistillisessa, täyteläisessä jälkituoksussa tuntuvat tammisammalen, patsulin, myskin ja vaniljan viettelevät, lämpimät vivahteet.

Shimmering Heat

Alkutuoksu:     Roseepippuri, raikkaat vihreät tuoksuvivahteet, freesian terälehdet

Sydäntuoksu:  Mystinen sininen orkidea, jasmiini, ruusu, kielo

Jälkituoksu:     Tammisammal, patsuli, myski, vanilja

Pullo

Tuoksu on pakattu Heat-tuoksuille ominaiseen kurvikkaaseen pulloon, jonka pyöreän muotoinen alaosa kapenee sileäksi, kulmikkaaksi kaulaosaksi. Tällä kertaa pullo on väriltään läpikuultavan vaaleansininen.

Tuotevalikoima

Shimmering Heat Eau de toilette 30 ml, suositushinta 30,95 euroa

Myynnissä

Syyskuussa 2017

Tuotekuvat

http://www.bernerbrandbank.fi/l/s578tzZS5GSD

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi