Clarins Graphik -syysmeikki 2017

Clarins haluaa syksyn meikissään korostaa kasvojen parhaita puolia. Meikki on hauska leikki, jonka avulla jokainen voi ilmaista itseään. Kiehtovia, hypnotisoivia värisävyjä, graafisia linjoja, jotka tuovat silmät esiin. Silmämeikki korostuu entisestään kauniisti hehkuvaa ihoa vasten. Punaisen ja roosan sävyiset huulet täydentävät meikin.

SILMÄT

Tyylikkäitä linjoja

Rajaus on avainasemassa silmämeikissä, se tuo silmän muodon tyylikkäästi esiin. Valo ja varjo leikkivät luomilla ja täydentävät arkkitehtonista kokonaisuutta.

UUTUUS

GRAPHIK INK LINER -rajaustussi

Erittäin helppokäyttöinen rajaustussi, jolla omaa persoonaa parhaiten korostavat rajaukset syntyvät vaivattomasti. Halusipa näyttävän, rokkaavan, taiteellisen, retron tai tyylikkään rajauksen, se on helppo tehdä tällä tuotteella. Rajaustussin väri pysyy hyvin, eikä se leviä tai tuhraannu päivän mittaan. Sävynä täyteläinen mustan sävy, 01 intense black, jonka sisältämä hiilenmusta pigmentti taittaa valoa siten, että väri näyttää mahdollisimman intensiiviseltä. Rajaustussin sivellin on muotoiltu siten, että se seuraa vaivattomasti silmän muotoa, jolloin rajaus piirtyy helposti ja tasaisesti ripsirajaan. Vaikka rajausväri pysyy hyvin paikallaan, se on helppo poistaa silmämeikinpoistoaineella.
Graphik Ink Liner 1 ml, suositushinta 31,50 euroa.

Kuluttajien mielipiteet Graphik Ink Liner -rajaustussista:

Välittömästi käytön jälkeen:

Rajausviiva on yhtenäinen ja tasainen            95,7 %
Rajausväri ei leviä                                                    85,9 %

12 tuntia käytön jälkeen

Musta väri oli edelleen intensiivinen              88,9 %
Rajaus pysyi paikoillaan                                        87,5 %

4-COLOUR EYE SHADOW PALETTE -luomiväripaletti

Uusi syksyinen luomiväripaletti on nimeltään Forest ja se jää pysyvään valikoimaan. Palettiin kuuluu kaksi vihreän sävyä, joista toinen on satiinipintainen vaaleanvihreä ja toinen helmiäispintainen tummanvihreä. Lisäksi palettiin kuuluu mattapintainen tummanharmaa ja vaalea satiinipintainen roosan sävy. Sävyjä on helppo yhdistää ja sekoittaa toisiinsa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mineraalipigmenteistä koostuvia luomivärisävyjä voidaan käyttää joko kuivana, kun halutaan tehdä pehmeä smokey eyes -meikki tai kosteana, kun silmämeikistä halutaan näyttävä. Luomivärin sisältämä karnaubavaha saa luomivärin levittymään helposti ja pysymään hyvin paikoillaan.

4-Colour Eye Shadow Palette -luomiväripaletti 6,9 g, suositushinta 52,25 euroa.

MATTE EYE COLOUR -luomiväri

Helposti sormenpäällä levitettävässä luomivärissä yhdistyvät voidemaisen luomivärin levittyvyys puuterimaisen luomivärin pysyvyyteen. Syksyn meikin yhteydessä luomivärin värivalikoimaan tulee kaksi uutta valikoimaan jäävää sävyä:

09 ivory, mattapintainen norsunluun sävy
10 midnight blue, keskiyönsininen, jossa mukana aavistus hohdetta

Luomivärin sisältämä bambupuuteri, pitää luomivärin hyvin paikoillaan.

Matte Eye Colour -luomiväri 7 g, suositushinta 23,80 euroa.

MASCARA SUPRA VOLUME

Ripsiväri viimeistelee silmämeikin, avaa katseen ja tuo siihen lisää intensiivisyyttä. Mascara Supra Volume antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja näyttävyyttä. Ripsivärin ripsiä tuuheuttava vaikutus perustuu sekä ripsivärimassaan että sen sisältämiin hoitavin aineosiin. Ripsivärin sisältämät karnauba- ja akaasiankukkavaha muodostavat ripsien pintaan joustavan kerroksen, joka antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja volyymiä. Lisäksi vahat antavat ripsivärille pitkäkestoisuutta. Ripsivärin harjaosan erittäin joustavat harjakset liukuvat hellävaraisesti ripsien läpi ja annostelevat niihin tasaisesti juuri oikean määrän ripsiväriä. Ripsivärin sisältämä hoitava Booster volume -yhdiste tuuheuttaa pitkäaikaisessa käytössä ripsiä.

Mascara Supra Volume -ripsiväri 8 ml, suositushinta 31,00 euroa.

Silmämeikki onnistuu parhaiten hyvin hoidetulle iholle

MULTI-ACTIVE YEUX -silmänympärysihoa kirkastava silmänympärysvoide

Tämä silmänympärysvoide auttaa, kun kiireinen elämänrytmi jättää jälkensä silmänympärysiholle. Erityisesti kolmekymppisille, aktiivisille city-naisille suunniteltu silmänympärysvoide poistaa väsymyksen merkkejä, ehkäisee ensimmäisten ikääntymisen merkkien muodostumista ja suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

Multi-Active Yeux -silmänympärysvoide 15 ml, suositushinta 44,55 euroa.

Virheettömän näköinen iho

EVERLASTING FOUNDATION + SPF 15 -meikkivoide

Meikkivoide, joka tasoittaa ihon väriä ja saa ihon näyttämään virheettömältä. Meikkivoide, joka pysyy kasvolla muuttumattomana aamusta iltaan. Everlasting Foundation + SPF 15 -meikkivoide on suunniteltu naisille, jotka haluavat meikkinsä pysyvän virheettömän näköisenä ilman korjailua, hoitavan heidän ihoaan ja tuntuvan iholla miellyttävältä. Kvinoaa ja ihoa ilman epäpuhtauksilta suojaavia kasviuutteita sisältävä Everlasting Foundation + toimii juuri näin vähintään 18 tunnin ajan.

Everlasting Foundation + SPF 15 -värivoide 30 ml, suositushinta 43,00 euroa.

Hehkua ja sävyä poskille

BLUSH PRODIGE -poskipuna

Kaikille sopiva roosan sävy jättää poskille heleän sävy. Poskipunan korostaa kasvojen muotoa ja jättää iholle kauniin hehkun. Sävy golden pink 09 on kausisävy ja myynnissä syyskauden ajan.

Blush Prodige -poskipuna 7,6 g, suositushinta 43,60 euroa.

Kauniisti muotoillut huulet

Silmämeikin ollessa intensiivinen, huulet meikataan pehmeästi punaisen eri sävyillä.

Lipliner Pencil -huultenrajauskynällä huulten rajaaminen on helppoa, lisäksi rajaus ehkäisee huulipunaa leviämästä yli huulirajojen. Rajauskynän sisältämä jojobaöljy tekee kynän koostumuksesta miellyttävän pehmeän tuntuisen. Syysmeikin myötä huultenrajauskynän värivalikoimaan tulee kaksi uutta valikoimaan jäävää sävyä:

05 roseberry, pehmeä roosan sävy

06 red, kirkkaanpunainen

Lip Liner -huultenrajauskynä 1,3 g, suositushinta 15,55 euroa.

JOLI ROUGE -huulipuna

Pehmeän voidemaisen tuntuinen, huulia kosteuttava ja runsaasti väripigmenttiä sisältävä huulipuna jättää huulille täyteläisen, kauniisti hohtavan värin. Huulipunan värivalikoimaan tulee kolme uutta valikoimaan jäävää sävyä:

754 deep red, täyteläinen, syvä punainen

755 litchi, pehmeä roosan sävy

756 guava, korallin sävyinen roosa

Joli Rouge -huulipuna 3,5 g, suositushinta 27,00 euroa.

Myynnissä:
Graphik-syysmeikin tuotteet tulevat myyntiin elokuussa 2017.

Kuvat:
Syysmeikin kuvamateriaalin saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/hZJbLcpHWhn2

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi