Clarins SOS Masks -naamiot

Kolme välittömästi vaikuttavaa naamiota, joissa tiivistyy Clarinsin kauneushoitolassa saatu ihonhoidollinen kokemus. Iho näyttää ja tuntuu naamioiden käytön jälkeen välittömästi aiempaa kirkkaammalta, raikkaammalta ja pehmeämmältä

KYMMENEN MINUUTTIA RIITTÄÄ

Iho tarvitsee puhdistamista, kosteutta ja ravintoaineita voidakseen hyvin. Clarinsin kehittämät kolme, kasviuutteita sisältävää SOS-naamiota vastaavat kaikkien ihotyyppien ja kaiken ikäisten naisten ihonhoidollisiin tarpeisiin. Kolme kymmenessä minuutissa tehokkaasti ihoa hoitavaa naamiota, jotka tasapainottavat ihon toimintoja ja parantavat ihon kuntoa. Naamioiden miellyttävän tuntuiset, aavistuksen helmiäishohtoiset koostumukset yhdistävät käytön miellyttävyyden tehokkaaseen hoitotulokseen.

MASK SOS HYDRA, MASK SOS PURE JA MASK SOS COMFORT

Kolme erilaista naamiota vastaamaan ihon erilaisiin tarpeisiin

Kosteutta tarvitseva iho

Kaikki ihotyypit, jopa rasvainen iho voivat kärsiä eri tekijöistä (lämpötilan vaihtelut, aurinko, tuuli jne.) johtuvasta kosteuden puutteesta.

Miten ongelman tunnistaa?

Ihon pinta tuntuu karhealta, rypyt tulevat aiempaa selkeämmin esiin, iho näyttää elottomalta ja tuntuu kiristävältä.

Ominaista kosteuden puutteesta kärsivälle iholle

Kosteuden puutteesta kärsivän ihon pintaan kertyy kuollutta solukkoa ja ihon kaikkien kerrosten kosteudensitomiskyky heikkenee.

Mask SOS Hydra -naamio kosteuttaa välittömästi ihoa ja palauttaa sen hehkun sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta, joka sitoo kosteutta ihon pintaan.

Sekaiho ja rasvainen iho

Sekaiho ja rasvainen iho kiiltävät helposti, ihon pinta on epätasainen ja huokoset suurentuneet, varsinkin kasvojen T-alueella (otsa, nenä, leuka). Ihon toiminta on epätasapainossa ja ihoon saattaa muodostua epäpuhtauksia. Iho näyttää elottomalta.

Ominaista sekaiholle ja rasvaiselle iholle

Sekaihossa ja rasvaisessa ihossa ihon pintaan kertyy runsaasti ihotalia, johtuen dermiksessä sijaitsevan talirauhasen liiallisesta toiminnasta. Mask SOS Pure -naamio imee itseensä liiallista ihotalia ehkäisten siten ihon kiiltämistä. Lisäksi naamio tasoittaa ihon pinnan rakennetta ja supistaa huokosia.

Kuivaiho

Miten sen tunnistaa?

Toisin kuin kosteuden puutteesta kärsivä iho, ominaisuus, joka on väliaikainen, ihon kuivuus on pysyvä ominaisuus. Kuiva iho on usein myös herkkä, kosketus saa sen punottamaan, ihoa kiristää ja siltä puuttuu joustavuutta.

Ominaista kuivalle iholle

Kuivassa ihossa ihon pinnan hydrolipidikalvo sisältää liian vähän ihotalia ja ihosolujen välinen soluväliaine alhaisen määrän lipidejä.

Mask SOS Comfort -naamio tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita, tehden ihosta pehmeän, miellyttävän ja joustavan tuntuisen.

MASK SOS HYDRA

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, ihon väriä kirkastava ja iholle raikkaan tunteen jättävä naamio

Mask SOS Hydra sopii erityisesti kosteuspitoisuuden alenemisesta kärsivälle iholle. Se täyttää ihon kosteusvarastot ja jättää ihon raikkaan, pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Täynnä kosteutta oleva iho heijastaa kauniisti valoa ja näyttää kuulakkaalta ja tasapainoiselta. Ihoa ei enää kiristä ja kosteuden puutteesta syntyneet rypyt ovat hävinneet.

Geelimäisen voidekoostumuksen ansiosta naamio tuntuu iholla miellyttävän raikkaalta ja sen kevyt sorbettimainen tuoksu täydentää tätä vaikutusta. Naamion sisältämä hyaluronihappoyhdiste sitoo runsaasti kosteutta ihon ylimpiin kerroksiin, jolloin naamion ihoa kosteuttava vaikutus on nähtävissä välittömästi naamion käytön jälkeen.

Naamion sisältämä luomuitukasvin uute parantaa kaikkien ihon kerrosten kosteudensitomiskykyä.

Käyttö:

Paksu kerros naamiota levitetään kasvojen ja kaulan iholle silmänympärysihoa välttäen. Naamio saa vaikuttaa iholla 10 minuutin ajan. Imeytymättömän naamion voi joko hieroa kevyesti ihoon tai pyyhkiä pois iholta kasvoveteen kostutetun vanulapun avulla. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Clarins-vinkki:

Jos haluaa tehostaa naamion ihoa virkistävää vaikutusta, naamio kannattaa säilyttää jääkaapissa.

Kuluttajatestin tulokset:

 •  Iho tuntui hyvin kosteutetulta 89 %
 •  Ihon väri kirkastui 87 %
  • Testiin osallistui 92 naista

MASK SOS PURE

Ihon toimintoja tasapainottavaa savea sisältävä naamio, joka kirkastaa ihon väriä, pitää ihon mattapintaisena ja supistaa huokosia

Mask SOS Pure -naamiota suositellaan erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia, joka kiiltää ja jossa huokoset ovat laajentuneet. Naamio imee itseensä liiallista ihotalia, tehden ihosta aiempaa mattapintaisemman ja ihon pinnasta pehmeän tuntuisen. Sisältämiensä kasviperäisten vaikuttavien aineiden ansiosta, naamio tasoittaa ihon pinnan rakennetta, supistaa huokosia ja saa ihon näyttämään aiempaa puhtaammalta ja raikkaammalta.

Naamion puhdas ja raikas tuoksu sekä sen kuivumaton, puuterimainen voidekoostumus tehostavat naamion vaikutusta. Valkoinen ja vihreä savi, jotka ovat tunnettuja ihotalia itseensä imevästä ominaisuudestaan, pitävät ihon mattapintaisena ja supistavat huokosia. Iho näyttää välittömästi aiempaa puhtaammalta ja raikkaammalta sekä tuntuu pehmeältä. Luomualppihorsman uute ehkäisee ihon kiiltämistä, supistaa huokosia ja pitää ihon mattapintaisena.

Käyttö:

Ohut kerros naamiota levitetään kasvojen iholle silmänympärysihoa välttäen. Naamoin annetaan vaikuttaa iholla10 minuutin ajan, minkä jälkeen se huuhdotaan iholta vedellä.

Clarins-vinkki:

Naamion ihohuokosia supistava vaikutus tehostuu, kun naamio huuhdotaan iholta kylmällä vedellä.

Kuluttajatestin tulokset:

 •  Naamio ei kuivata ihoa. 88 %.
 •  Naamio teki ihosta mattapintaisen. 90 %
 •  Ihon pinnan rakenne tasoittui. 78 %
  • Testiin osallistui 102 naista.

MASK SOS COMFORT

Iholle sen tarvitsemia ravintoaineita tuova, ihon kimmoisana ja joustavana pitävä naamio

Kuivalle, karhean tuntuiselle ja kiristävälle iholle tarkoitettu naamio, joka hoitaa ja ravitsee kuivaa ihoa vahvistamalla sitä suojaavaa lipidikerrosta. Iho tuntuu naamion käytön jälkeen pehmeältä ja joustavalta.

Naamion eksoottinen tuoksu ja täyteläinen koostumus, jossa kermainen voidekoostumus yhdistyy ravitsevan öljyn keveyteen saa ihon tuntumaan välittömästi pehmeältä ja joustavalta. Mask SOS Comfort -naamioon on lisätty mangon kivestä uutettua mangoöljyä ja -voita, jotka sisältävät runsaasti rasvahappoja. Ne suojaavat ihoa kosteuden haihtumiselta, ravitsevat ihoa ja pitävät sen pehmeänä ja joustavana.

Käyttö:

Paksu kerros naamiota levitetään kasvojen ja kaulan iholle silmänympärysihoa välttäen. Naamio saa vaikuttaa iholla 10 minuuttia. Imeytymättömän naamion voi hieroa kevyesti ihoon tai pyyhkiä kasvolta kasvoveteen kostutetulla vanulapulla.

Clarins-vinkki

Naamion imeytymistä ihoon voi tehostaa kevyin kämmenin tehtävin painalluksin. Naamion voi myös jättää vaikuttamaan iholle yön ajaksi.

Kuluttajatestin tulokset:

 •  Iho tuntui naamion käytön jälkeen pehmeältä. 98 %
 •  Iho tuntui naamion käytön jälkeen hoidetulta. 96 %
  • Testiin osallistui 98 naista.

VINKKEJÄ NAAMION KÄYTTÖÖN

Toisin kuin yleensä luullaan, naamioita ei ole tarkoitus käyttää vain silloin tällöin tietyn iho-ongelman hoitamiseen. Niitä voidaan käyttää säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa täydentämään perusihonhoitoa.

Ennen naamiota iho kannattaa aina kuoria. Kuorinta poistaa iho pinnasta liiallista kuollutta solukkoa, aktivoi ihon uusiutumista sekä tekee ihon vastaanottavaiseksi sitä seuraaville hoitotoimenpiteille.

Naamion vaikutusta voi tehostaa levittämällä sen kasvoille kylvyn ajaksi. Kylvyn lämpö avaa huokoset ja edistää naamion ja sen sisältämien vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon. Naamion vaikutus tehostuu myös, jos sen levittää iholle heti saunan jälkeen, jolloin iho on vielä lämmin. Saunaan naamiota ei kannata laittaa, koska saunassa on sen verran kuuma, että naamio muuttuu juoksevaksi ja saattaa valua silmiin.

Naamion vaikuttaessa kannattaa rentoutua ja sulkea silmät. Naamion hoitavat ominaisuudet tehostuvat, kun kasvot ovat rentoutuneet.

Tohtori Olivier Courtin-Clarinsin neuvo:

Miksi käyttää naamiota, jos kuorii ihonsa säännöllisesti?

Kuorinta on ihon pinnan kuntoon vaikuttava hoitotuote. Se irrottaa liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta ja tasoittaa ihon pinnan rakennetta. Naamio toimii tasapainottavan kylvyn tavoin, kylvyn, joka ympäröi solut vaikuttavilla aineilla. Naamio valitaan aina ihon tarpeiden mukaan, joko kirkastamaan ihon väriä, kiinteyttämään ihoa, tekemään ihosta pehmeä ja joustava jne. Naamioon voi myös lisätä muutaman tipan öljyä, jotta se imeytyisi vielä paremmin ihon eri kerroksiin. Ihon kuorinta tehostaa naamion vaikutusta ja naamio taas tehostaa käytettävän päivä- ja yövoiteen vaikutuksia.

HINNAT:

Mask SOS -naamiot 75 ml, suositushinta 42,00 euroa.

MYYNNISSÄ:

Clarinsin uudet Mask SOS -naamiot tulevat myyntiin syyskuussa 2017.

TUOTEKUVAT:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/vKxWNKZ_WVmQ

CLARINSIN KUORINTATUOTTEET KASVOILLE

 1. Gentle Exfoliator Brightening toner

Tamariiniuutteesta saatuja hedelmähappoja ja nokkosuutetta sisältävä ihoa kuoriva kasvovesi.

 1. Gentle Peeling Smooth away cream  

Ihoa pehmittävää ja rauhoittavaa esikkouutetta sisältävä voidemainen kuorinta. 

 1. Gentle Refiner Exfoliating cream with microbeads  

Pehmeän tuntuisia mikrokiteitä sekä ihoa pehmittävää ja rauhoittavaa Mimosa tenuiflora -uutetta sisältävä kuorintavoide

CLARINSIN 100 % KASVIUUTTEITA SISÄLTÄVÄT HOITOÖLJYT KASVOILLE

 1. Blue Orchid 

Kosteutta kaipaavalle iholle

 1. Lotus 

Sekaiholle ja rasvaiselle iholle

 1. Santal

Kuivalle iholle

LISÄTIEDOT:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi