Uudistuneet XZ Muumi -tuotteet pesevät ja hoitavat lasten hiuksia

Kotimaisen XZ:n lasten hiuksille suunnitellut XZ Muumi -tuotteet uudistuvat. Uudistuneeseen XZ Muumi -tuotevalikoimaan kuuluu kolme uutta tuotetta: Shampoo, Hajusteeton suihkushampoo ja 2in1 Shampoo ja hoitoaine. Lisäksi valikoimissa jatkaa tuttu Muumi Selvityssuihke, joka saa uudistuksen myötä uuden pakkausilmeen. Pullojen etiketeissä seikkailevat rakastetut Muumi-hahmot, ja pakkaukset ovat saaneet raikkaan, uuden ilmeen. Tuotteet valmistetaan Heinävedellä ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Uutuudet tulevat myyntiin syyskuussa 2017.

XZ Muumi -tuotteet pesevät hellävaraisesti lasten hiukset ja vartalon. Tuotesarjan uutuudet XZ Muumi Shampoo, XZ Muumi Suihkushampoo ja XZ Muumi 2in1 Shampoo ja hoitoaine on suunniteltu erityisesti lasten hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuotteet eivät sisällä silikoneja tai väriaineita, ja Muumi Suihkushampoo on myös hajusteeton. Uudistuksen myötä XZ Muumi -tuotteet ovat saaneet uudet, raikkaat ja värikkäät pakkaukset, joissa seikkailevat tutut Muumi-hahmot.

XZ Muumi Shampoo, 250 ml, on hellävarainen shampoo, jonka mieto koostumus on suunniteltu lasten hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Herkullinen banaanin tuoksu piristää pesuhetkeä. Shampoo ei sisällä väriaineita eikä silikoneja.

XZ Muumi Hajusteeton Suihkushampoo, 250 ml, pesee hellävaraisesti sekä hiukset että vartalon. Suihkushampoo sopii myös perheen pienimmille ensimmäiseksi pesutuotteeksi. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja.  

XZ Muumi 2in1 Shampoo ja hoitoaine, 250 ml, pesee ja hoitaa hiuksia hellävaraisesti ilman väriaineita. Tuote myös selvittää hiuksia pesun aikana helpottaen kammattavuutta ja poistaen sähköisyyttä. Tuote tuoksuu herkulliselle vadelmalle. Tuote ei sisällä väriaineita eikä silikoneja.

Muumit seikkailevat myös joulun lahjapakkauksissa

Uudistuneet XZ Muumi -tuotteet seikkailevat myös joulun iloisissa lahjapakkauksissa, Muumi-jouluämpäreissä. Iloisilla Muumi-kuvituksilla koristellut ämpärit ovat kestäviä, ja ne sopivat niin pikkutavaroiden säilytykseen kuin vaikkapa hiekkaleikkeihin. Ämpärit sisältävät kolme hellävaraista, lapsille suunnattua Muumi-tuotetta.

XZ Niiskuneiti Jouluämpäri, sisältää:

  •  XZ Muumi 2in1 shampoo ja hoitoaine 250 ml
  •  XZ Muumi Selvityssuihke 150 ml
  •  Oxygenol Muumi Pikku Myy Hammastahna 50 ml

XZ Muumi Jouluämpäri, sisältää:

  •  XZ Muumi Shampoo 250 ml
  •  XZ Muumi Hajusteeton Suihkushampoo 250 ml
  •  Oxygenol Muumipeikko Hammastahna 50 ml

Tuotetiedot

Uudet XZ Muumi -tuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2017. XZ Muumi Jouluämpärit tulevat myyntiin marraskuussa 2017.

XZ Muumi Shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa.
XZ Muumi Hajusteeton Suihkushampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa.

XZ Muumi 2in1 Shampoo ja hoitoaine, 250 ml, hinta noin 3 euroa.

XZ Niiskuneiti Jouluämpäri, hinta noin 8 euroa.
XZ Muumi Jouluämpäri, hinta noin 8 euroa.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi
Elina Seppänen, brand manager, puh. 0207 91 4069, elina.seppanen@berner.fi 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/-hJkbwj2p5PT

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ valittiin vuonna 2017 Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo kuudennen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2017) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.