Uusi LV Easy Iron -huuhteluaine helpottaa pyykin silittämistä

Hajusteettomista ja väriaineettomista tuotteista tunnettu LV tuo markkinoille uuden LV Easy Iron -huuhteluainetiivisteen. Easy Iron -huuhteluaine tekee pyykistä pehmeämpää ja vähemmän ryppyistä, ja helpottaa pyykin silittämistä. Heinävedellä valmistettavalle tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus ja Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus. Uutuus tulee myyntiin syyskuussa 2017.

LV Easy Iron -huuhteluainetiiviste, 750 ml, on hajusteeton ja väriaineeton huuhteluaine, joka auttaa tekemään vaatteista ja tekstiileistä pehmeämpiä. Easy Iron -huuhteluaine helpottaa silittämistä, sillä huuhteluaineen koostumus auttaa ryppyjä oikenemaan nopeammin ja helpommin. Huuhteluaine myös parantaa pyyhkeiden kuivauskykyä, ja poistaa sähköisyyttä synteettisistä materiaaleista. Huuhteluainetiiviste sopii sekä kone- että käsinpesuun.

Milloin huuhteluainetta?

Huuhteluaine hoitaa kangasta ja pidentää sen käyttöikää, auttaen samalla pehmentämään vaatteita ja muita tekstiilejä. Pehmeämpi kangas on hellävaraisempi erityisesti herkkää ihoa vasten. Huuhteluaine sopii erityisen hyvin helposti sähköistyville keinokuiduille ja pyyheliinoille, sillä huuhteluaine auttaa parantamaan pyyhkeen imukykyä ja vähentää keinokuitujen sähköisyyttä. Huuhteluaine auttaa myös vähentämään pellavan ryppyisyyttä esimerkiksi pellavalakanoissa ja pellavavaatteissa.

Huuhteluaine kannattaa jättää pois, kun pestään teknisiä, vedenhylkimisominaisuuden sisältäviä urheiluvaatteita tai joustavia, elastaania sisältäviä vaatteita. Myös kestovaippoja pestessä huuhteluaine kannattaa jättää pois.

Vinkit: Berner Oy:n tuotekehityskemisti Minna Salmela

Tuotetiedot

LV Easy Iron Huuhteluaine, 750 ml, hinta noin 2,60 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/B_Z6HDPztR9P

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristölle ystävälliset LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.