IsaDora Perfect Eyes -luomivärit luovat näyttävän silmämeikin

IsaDora Perfect Eyes on runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen luomiväri, joka on helppo levittää ja häivyttää luomelle. Samettisen pehmeää koostumusta on myös helppo kerrostaa läpikuultavamman tai peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Yksittäispakattu luomiväri on hajusteeton ja kliinisesti testattu.

IsaDora Perfect Eyes -luomiväristä tulee lokakuussa 2017 myyntiin 16 eri sävyä mattapintaisena, helmiäisenä, krominhohtoisena sekä kimaltavana glitterinä. Kaikki sävyt jäävät pysyvään valikoimaan.

 •  20 Glossy Diamonds 
 •  22 Bare Beige
 •  24 Champagne
 •  26 Cashmere
 •  28 Blue Belle
 •   30 Perfect Pink
 •    32 Majestic Mauve
 •  34 Aubergine
 •  36 Golden Glow
 •  38 Bohemian
 •  40 Burgundy Red
 •  42 Espresso
 •  44 Silver Chrome
 •  46 Blue Denim
 •  48 Night Vision
 •  50 Black Galaxy


Tuotetiedot

IsaDora Perfect Eyes -luomiväri 2,3 g, suositushinta 12,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/sRHXrbXPpPq-

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.