Rimmel Wonder’Fully Real Mascara tekee ripsistä luonnollisen pitkät ja tuuheat

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara tuo ripsiin näyttävää pituutta ja tuuheutta, mutta lopputulos näyttää silti luonnolliselta. Keratiinia sisältävä, runsaspigmenttinen ja kermainen koostumus kestää varisematta siistinä koko päivän. Wonder Precision Brush -harjan muoviset harjakset on suunniteltu pidentämään ja tuuheuttamaan ripset äärimmilleen. Uutuus tulee myyntiin syyskuussa 2017 sävyssä 001 Black.

Tuotetiedot

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara, 11 ml, suositushinta 12,90 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/cCzmgdS92fSQ

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.