Clarins Super Restorative INSTANT LIFT SERUM -naamio ja TREATMENT ESSENCE -hoitovesi

Super Restorative -linjan tuotteet on suunniteltu aikuisille naisille, jotka haluavat ihonsa pysyvän hyvässä kunnossa hormonaalisista muutoksista huolimatta. Sarjan tuotteiden vaikutus perustuu luomuharunganasta saatuun uutteeseen, joka aktivoi tehokkaasti ihon toimintoja. Syksyllä 2017 Clarins tuo hoitolinjaan kaksi uutta tuotetta, joiden vaikutus on välittömästi nähtävissä.

INSTANT LIFT SERUM -naamio

Clarinsin ensimmäinen kangasnaamio, joka kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa sekä palauttaa niille niiden nuorekasta täyteläisyyttä. Naamion käytön jälkeen iho tuntuu kiinteältä ja kimmoisalta ja näyttää raikkaalta.

TREATMENT ESSENCE -hoitovesi

Hoitovesi valmistaa ihon vastaanottamaan parhaalla mahdollisella tavalla sen jälkeen käytettävät hoitotuotteet. Lisäksi se tasoittaa ihon pintaa ja saa sen näyttämään välittömästi aiempaa nuorekkaammalta.

Luomuharungana-uute

Luomuharungana-uutetta tutkittaessa kävi ilmi, että se pystyy aktivoimaan permiksen hyvästä kunnosta ja siten ihon kiinteydestä ja kimmoisuudesta vastaavan fibroblastisolun toimintaa, jota hormonitoiminnan muutokset heikentävät. Luomuharunganauute aktivoi fibroblastisolun aineenvaihduntaa ja saa sen siten toimimaan aktiivisemmin, jolloin kollageenin, erityisesti kollageeni 1:n muodostuminen lisääntyy. Dermiksen sisältämästä kollageenista suurin osa on kollageeni 1.

Luomuharungana-uutteen vaikutusta täydentää tetrapeptidi, joka aktivoi keratinosyyttisolujen uusiutumista ja parantaa siten ihon pintakerroksen eli epidermiksen rakennetta.

Tuloksena on aiempaa kiinteämpi ja kimmoisampi iho, jossa rypyt ja juonteet ovat vähemmän havaittavissa. Lisäksi ihon veltostuminen hidastuu.

INSTANT LIFT MASK -naamio

Kangasnaamio on Aasiasta tullut kauneudenhoitorituaali, jota sen käyttäjät kiittävät. Instant Lift Mask on Clarinsin ensimmäinen kangasnaamio. Naamion geelimäinen seerumikoostumus yhdessä joustavan kankaan kanssa kohottaa ja kiinteyttää kasvonpiirteitä. Sen sisältämät kasviperäiset vaikuttavat aineet palauttavat kasvoille niiden nuorekasta täyteläisyyttä ja parantavat ihon ulkonäköä. Kasvonpiirteet näyttävät naamion käytön jälkeen kohotetuilta ja iho aiempaa nuorekkaammalta ja raikkaammalta.

Geelimäinen seerumikoostumus kohottaa kasvonpiirteitä ja palauttaa kasvolle niiden nuorekasta täyteläisyyttä

Naamion sisältämät kiinteyttävät kaurasokerit muodostavat ihon pintaan näkymättömän verkon, joka kohottaa kasvopiirteitä ja ylläpitää ihon joustavuutta. Tätä vaikutusta täydentävät ryppyjä täyttävät mikrohelmet. Nämä mikrohelmet sisältävät omenasta saatua pektiiniä ja hyaluronihappoa ja ne asettuvat epidermiksen ylimpiin kerroksiin. Ihon entsyymit vapauttavat vähitellen helmien sisältämiä vaikuttavia aineita ihoon, jolloin ihon kosteuspitoisuus paranee, ihon pinta tasoittuu ja iho saa takaisin nuorekasta täyteläisyyttään.

Naamion muoto ja kangasnaamion joustava koostumus saavat aikaan optimaalisen kiinteyttävän vaikutuksen

Korvien taakse asetettavat lenkit ja kaulan muotoa myötäilevä naamion osa saavat naamion pysymään hyvin paikoillaan. Tämä kiinnitysmenetelmä mahdollistaa naamion käytön rentouttavana kasvohoitona ja pitää sen paikallaa myös silloin, kun naamion vaikutusaikana ei ole mahdollista maata aloillaan. Joustava kangasnaamio on valmistettu 100 % luonnonkuiduista – biohajoavasta puuvillasta ja selluloosasta. Tämän ansiosta naamio myötäilee kasvonpiirteitä ja asettuu tiiviisti paikoilleen. Naamion kiinnitysmenetelmä ja sen koostumus takaavat parhaan mahdollisen kiinteyttävän vaikutuksen ja vaikuttavien aineiden optimaalisen imeytymisen ihoon.

Naamion joustava koostumus ja eriomainen kiinnittyvyys ihoon parantavat naamion
lifting-vaikutusta 85 %.

Tehokkaasti vaikuttavat kasviuutteet kiinteyttävät ihoa, saavat ihon tuntumaan miellyttävältä ja näyttämään raikkaalta

Luomuharungana-uute kiinteyttää ihoa ja tekee siitä aiempaa joustavamman ja kimmoisamman: rypyt ja juonteet madaltuvat, ihon veltostuminen hidastuu. Iholle sen tarvitsemia ravintoaineita tuova kariteeöljy sekä ihon verenkiertoa parantava hevoskastanjauute virkistävät väsynyttä ihoa ja saavat sen näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta.

Seerumipullollinen tehoa

Jokainen yksittäispakattu naamio sisältää yhden seerumipullollisen, 30 ml, verran tehoaineita. Todella runsas määrä vaikuttavia aineita antaa iholle tehokkaan energiakylvyn, mistä johtuen naamion vaikutukset ihon kuntoon on selvästi havaittavissa.
Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Testitulokset

Naamiota testanneista naisista kahdeksan naista kymmenestä sanoi naamion kaunistavan ja parantavan välittömästi heidän ihonsa kuntoa ja ulkonäköä.

Ensimmäisen naamion käytön jälkeen

Iho tuntui aiempaa miellyttävämmältä         94 %

Ihon väri kirkastui                                            87 %

Väsymyksen merkit vähenivät                        87 %

Ihon kosteuspitoisuus parani                          84 %

Iho tuntui napakalta                                        81 %

Viidennen naamion käytön jälkeen

Ihon kunto oli parantunut                               83,7 %

Iho näytti aiempaa kauniimmalta                  90 %

Iho näytti aiempaa sileämmältä                     83 %

Ihon näytti aiempaa täyteläisemmältä          75 %

Tyytyväisyystestiin osallistui 96 naista, jotka testasivat naamiota kolmen viikon ajan.

TREATMENT ESSENCE -hoitovesi

Raikkaan ja pehmeän tuntuinen hoitovesi aamu- ja iltakäyttöön. Hoitovesi sisältää runsaasti iholle hyvää tekeviä kasviuutteita ja se on ensimmäinen vaihe aikuisen naisen ihonhoitorituaalia silloin, kun ihosta halutaan aiempaa tasaisempi, kimmoisampi ja nuorekkaamman näköinen. Hoitovesi tehostaa sitä seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä ihoon. Tämä on tärkeää aikuisen naisen ihonhoidossa, koska noin 50 vuoden iässä ihon läpäisevyys heikkenee.

Ainutlaatuinen valmistava vaikutus

Hibiskuksen kukasta saadut kasvihapot irrottavat nopeasti liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta silottaen ihoa. Tämän jälkeen hoitoveden pehmeä, geelimäinen koostumus ja sen sisältämä glyseriini pehmittävät ja kosteuttavat ihoa. Tämä valmistaa aktiivisesti ihoa vastaanottamaan hoitovettä seuraavat hoitotuotteet ja niiden sisältämät vaikuttavat aineet.

Elinvoimaa hehkuva iho

Runsaasti kofeiinia sisältävä vihreä kahvi tuo iholle sen toiminnoille tärkeää energiaa. Ginseng-uutteen sisältämät aktiiviset molekyylit tukevat vihreän kahvin vaikutusta.

Sileän ja kauniin näköinen iho

Luomukauran sokerit häivyttävät aamuisin tyynyn jättämiä painaumia ja illalla väsymyksen merkkejä kasvojen iholta. Luomuharunganauute taas aktivoi dermiksessä olevien tukisäikeiden muodostumista ja silottaa siten ihon pintaa.

Ihon valmistaminen tulevia hoitotoimenpiteitä varten

Ihon hyvä kunto riippuu tasapainosta ihon pinnasta irtoavien kuolleiden solujen ja solujen uusiutumisen välillä. Iän myötä kuolleiden solujen irtoaminen ihon pinnasta hidastuu, jolloin ihon pintakerros paksunee, iho tuntuu karhealta ja käytettävien hoitotuotteiden imeytyminen ihoon heikkenee. Treatment Essence -hoitovesi irrottaa liiallista kuollutta solukkoa ihon pinnasta ja parantaa siten käytettävien hoitotuotteiden ja niiden sisältämien vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon.

Geelimäinen koostumus ja raikas tuoksu

Hoitoveden kevyesti geelimäinen, nopeasti ihoon imeytyvä koostumus tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä ja raikkaalta. Jasmiini ja ruusu antavat tuotteelle miedon, raikkaan ja naisellisen tuoksun.

Testitulokset
Hoitovesi tuntui raikkaalta                              94 %
Miellyttävän tuntuinen koostumus                91 %
Hoitovesi silotti ihon pintaa                            81 %
Miellyttävä tuoksu                                           95 %

Testiin osallistui 93 naista, jotka käyttivät hoitovettä neljän viikon ajan

Testitulokset neljän viikon käytön jälkeen:

Tuotetta testanneista, yli 50 vuotiaista naisista 93 % koki ihonsa näyttävän aiempaa kauniimmalta.

Iho sai takaisin nuorekkaan hehkunsa                                    90 %
Ihon pinta tuntui aiempaa sileämmältä                                  90 %
Käytetyt hoitotuotteet imeytyivät aiempaa paremmin                         87 %
Iho tuntuu hyvin kosteutetulta                                                82 %

Testitulokset ensimmäisen käyttökerran jälkeen:

Aamulla:

Iho tuntui raikkaalta                                                                 97 %
Iho tuntui kiinteältä                                                                  82 %
Iho tuntui virkeältä                                                                   80 %

Illalla:

Iho tuntui pehmeältä                                                                96 %
Iho tuntui miellyttävältä                                                          89 %
Iho tuntui joustavalta                                                               88 %

Hinta:

Super Restorative Instant Lift Serum Mask 5 kpl, suositushinta 98,00 euroa

Super Restorative Treatment Essence 200 ml, suositushinta 59,00 euroa

Myynnissä:

Syyskuussa 2017

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/Dp5HRgr-mfbW

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi