IsaDora Foundation Color Blender auttaa luomaan täydellisen meikkivoidesävyn

IsaDora Foundation Color Blender -sävytipat muokkaavat meikkivoiteen sävyä niin, että sävy sopii täydellisesti omalle iholle. Sävytippoja lisätään meikkivoiteeseen, jolloin meikkivoiteen sävy joko tummuu tai vaalenee – tuloksena omalle iholle täydellisesti sopiva meikkivoidesävy. Runsaspigmenttinen, nestemäinen koostumus on helppo sekoittaa meikkivoiteeseen. Lasipulloon pakattuja vaaleita tai tummia sävytippoja on helppo annostella pipetillä.

Käyttö: Ravista tuotetta huolellisesti. Levitä kämmenselälle meikkivoidetta, ja lisää meikkivoiteeseen pieni tippa joko tummaa tai vaaleaa Foundation Color Blender -sävyä. Foundation Color Blender
-sävytipat ovat erittäin runsaspigmenttisiä, joten jo pieni määrä riittää pitkälle. Sekoita meikkivoide ja sävytipat toisiinsa sormin. Lisää tippoja tarvittaessa, jos haluat vaalentaa tai tummentaa sävyä.

Foundation Color Blender -sävytipat tulevat myyntiin marraskuussa 2017 kahdessa eri sävyssä:

  •  00 Light
  •  03 Dark


Tuotetiedot

IsaDora Foundation Color Blender -sävytipat, 15 ml, suositushinta 21,50 euroa, tulee myyntiin marraskuussa 2017

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/x8nMcdShjkdC

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. www.isadora.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.