Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette yhdistää luomiväripalettiin 12 yhteensopivaa sävyä – Brow Pomade -kulmakynä huolittelee kulmat

Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette -luomiväripaletin 12 toisiinsa sopivalla sävyllä on helppo luoda erilaisia silmämeikkilookeja. Paletti sisältää helmiäis-, matta- ja glittersävyjä sekä hillittyyn että näyttävään silmämeikkiin. Sävyjä sekoittamalla on helppo luoda sopiva sävy juuri omalle iholle. Pehmeä koostumus on helppo levittää luomelle, ja sävy on intensiivinen ja pitkäkestoinen. Paletti sisältää myös kaksipäisen siveltimen luomivärin levittämistä varten.

Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette -luomiväripaletti tulee myyntiin lokakuussa 2017 kolmessa eri sävyssä:

  • 001 Nude Edition
  • 002 Blush Edition
  • 003 Smoke Edition

Rimmel Brow This Way Brow Pomade -kulmakynä auttaa siistimään ja huolittelemaan kulmat. Paksulla kynällä on helppo täyttää kulmien harvat kohdat, jolloin kulmista tulee huolitellun ja tuuhean näköiset. Kermainen koostumus sopii hyvin myös kerrostamiseen, ja pitkäkestoinen koostumus on vedenkestävä.

Rimmel Brow This Way Brow Pomade -kulmakynä tulee myyntiin syyskuussa 2017 kahdessa sävyssä 002 Medium ja 003 Dark.

Tuotetiedot

Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette, 14,2 g, suositushinta 14,90 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2017

Rimmel Brow This Way Brow Pomade, 3,25 g, suositushinta 7,90 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/TjqKkJSfdn-w

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.