Rimmel Shades of Black by Rita Ora -kokoelma tuo huuliin ja kynsiin mustan eri sävyjä

Rimmel Shades of Black by Rita Ora -meikkikokoelman huulikiillot ja kynsilakat tuovat meikkiin näyttäviä, mustia sävyjä, joissa on häivähdys väriä. Catwalkien gootti-lookeista inspiraationsa saanut kausikokoelma sopii erityisen hyvin Halloween-meikkeihin. Kausikokoelman tuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2017.

60 Seconds Nail Polish by Rita Ora, 8 ml, suositushinta 4,90 euroa. Shades of Black -kokoelmaan kuuluu kolme kiiltävää, lähes mustaa kynsilakkaa, jotka taittavat siniseen, violettiin ja harmaaseen, sekä yksi musta mattasävy. 60 Seconds Nail Polish -kynsilakka on nopeasti kuivuva kynsilakka, joka kestää kynsillä siistinä pitkään.

  • 902 Moonlight Magic, sinisenmusta
  • 903 Midnight Ting, violettiin taittava musta
  • 905 Girl in Grey, harmaanmusta
  • 906 Matte Black, mattamusta

Oh My Gloss! by Rita Ora -huulikiilto, 6,5 ml, suositushinta 6,90 euroa. Shades of Black -kokoelmaan kuuluu kolme näyttävää, tummaa sävyä. Oh My Gloss! -huulikiilto tuo huulille pitkäkestoista sävyä ja runsasta kiiltoa. Kevyt, tahraamaton koostumus sisältää arganöljyä ja tuntuu huulilla miellyttävältä.

  • 810 Desire
  • 820 Moonlight
  • 830 Rita’s Black

Tuotetiedot

Rimmel 60 Seconds Nail Polish by Rita Ora, 8 ml, suositushinta 4,90 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2017. Kausituote.

Rimmel Oh My Gloss! by Rita Ora, 6,5 ml, suositushinta 6,90 euroa, tulee myyntiin syyskuussa 2017. Kausituote.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/qhX–qHNMMNC

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.