Rimmelin uutuudet kasvomeikkiin: Lasting Finish Breathable -meikkivoide ja Insta Duo Contour Stick -korostus- ja muotoilupuikko

Rimmel Lasting Finish Breathable -meikkivoide on pitkäkestoinen meikkivoide, jonka puolipeittävää koostumusta on helppo kerrostaa kasvoille. Erittäin kevyt koostumus tuntuu iholla miellyttävältä ja antaa ihon hengittää. Ihoa kosteuttava koostumus kestää hikeä eikä tahraa, ja aurinkosuojakerroin SPF20 suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tuote sisältää A-, C- ja E-vitamiineja.

Rimmel Lasting Finish Breathable -meikkivoide tulee myyntiin lokakuussa 2017 neljässä sävyssä:

  • 010 Light Porcelain
  • 100 Ivory
  • 101 Classic Ivory
  • 200 Soft Beige

Rimmel Insta Duo Contour Stick auttaa muotoilemaan ja korostamaan kasvoja. Kaksipäisen korostus- ja muotoilupuikon tarkan kärjen leveällä ja kapealla sivulla on helppo muotoilla ja korostaa esimerkiksi poskipäitä, nenää ja amorinkaarta. Kätevä stick-pakkaus on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa. Pehmeä koostumus on helppo häivyttää kasvoille.

Rimmel Insta Duo Contour Stick tulee myyntiin lokakuussa 2017 kahdessa sävyssä:

  • 100 Light
  • 200 Medium

Tuotetiedot

Rimmel Lasting Finish Breathable, 30 ml, suositushinta 13,90 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2017
Rimmel Insta Duo Contour Stick, 8 g, suositushinta 10,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/G6zCVPhn8Dfp

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.