Uusi Haicolours.com aukeaa 11.8.

Nokian Jalkineiden huippusuosittu kumisaapasbrändi Hai avaa Haicolours.com-verkkokaupan tänään 11.8.2017. Verkkokaupassa esitellään suomalaisten rakastamien Hai-saappaiden tarina ja koko mallisto.

Alun perin purjehdussaappaaksi luotu, ensi vuonna 50-vuotta täyttävä Hai-saapas on ihastuttanut sympaattisuudellaan ja ajattomuudellaan suomalaisia saappaidenkäyttäjiä jo pitkään. Jatkossa laaja valikoima trendikkäitä saappaita löytyy osoitteesta www.haicolours.com.

Uusi verkkokauppa vahvistaa Hai-brändin asiakaskokemusta ja tukee myyntiä kaikissa kanavissa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

– Menestyvälle brändille vahva monikanavainen ja yhdenmukainen asiakaskokemus on elintärkeä ja verkkokaupan rooli on siinä keskeinen, kertoo Nokian Jalkineista vastaava kategoriapäällikkö Pirjo Talka Berneriltä.

Kumisaappaita verkosta myös maailmalle

­– Haicolours.com tukee perheyhtiö Bernerin omistaman Hai-brändin kansainvälistymistä ja jalkineiden myyntiä ulkomaille, Pirjo Talka jatkaa.

Toimitukset uudesta verkkokaupasta tapahtuvat alkuvaiheessa vain Suomeen mutta kokonaan englanninkielisenä se palvelee jatkossa Hain ystäviä ympäri maailman.

haicolours.comLisätietoja:

Pirjo Talka, Category Manager, Berner Oy, puh. 050 336 5733, pirjo.talka@berner.fi

Satu Laakso, markkinointipäällikkö, Berner Oy, puh. 040 828 3684, satu.laakso@berner.fi

Nokian Jalkineiden saappaat valmistetaan käsityönä suomalaisten jalkinesuunnittelijoiden ja maailman parhaiden saapasvalmistajien yhteis­työnä. Nokian Jalkineille on myönnetty Design from Finland -tunnus osoituksena merkittävästä suomalaisen työn osuudesta.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.