Clarins EVERLASTING CUSHION SPF 50/PA+++ -meikkivoide, EVERLASATING COMPACT SPF 9 -meikkipuuteri

Kaksi uutta meikkipohjaa Clarinsin Everlasting -linjaan.

Kumpikin tuote sisältää kasviuutteita, jotka korostavat ihon parhaita puolia sekä suojaavat ja hoitavat ihoa. Nimi Everlasting tarkoittaa, että meikki pysyy kasvoilla siistin ja raikkaan näköisenä koko päivän.

EVERLASTING CUSHION SPF 50/PA+++ -meikkivoide

Hyvin pysyvä meikkivoide päivittäiseen käyttöön. Kätevästi mukana pidettävään rasiaan pakattu meikkivoide tasoittaa ihon väriä, peittää virheellisyyksiä ja suojaa ihoa tehokkaasti niin UV-säteiden, vapaiden radikaalien kuin ilman epäpuhtauksien aiheuttamilta vaurioilta. Lisäksi värivoide jättää iholle kauniin hehkun.

Miellyttävän, kevyen tuntuinen koostumus

Meikkirasia kätkee sisäänsä nestemäisen, kevyen tuntuisen, runsaasti kosteutta sisältävän meikkivoiteen. Tyynymäiseen sieneen säilötty meikkivoide jättää iholle kauniin hehkun, antaa ihon hengittää, tasoittaa ihon väriä sekä pysyy siistin näköisenä koko päivän.
Hehkua ilman kiiltoa. Läpikuultavan lopputuloksen jättävä meikkivoide tasoittaa ihon väriä ja saa ihon näyttämän virheettömältä. Tahraamaton värivoide pysyy iholla siistin näköisenä 10 tunnin ajan.
Käyttö:
Meikkivoide levitetään iholle kevein painalluksin rasiassa olevan meikkisienen avulla. Meikkivoidetta voidaan levittää joko yksi kerros tai useampia kerroksia sen mukaan, kuinka peittävä lopputuloksesta halutaan.

Everlasting Cushion SPF 50 -värivoiteen sävyvalikoima

103 ivory         105 nude

107 beige        110 honey      

Täyttöpakkaus

Clarins, joka haluaa toimia ekologisesti, on valmistanut Everlasting Cushion -värivoiteeseen täyttöpakkauksen. Ei siis tarvitse ostaa joka kerta uutta rasiaa, vaan värivoiteen loputtua riittää, että rasiaan ostaa täyttöpakkauksen.

Clarinsin meikkivinkki:

Kauniisti valoa taittava, hehkuva iho näyttää raikkaalta ja hyväkuntoiselta.

Kasvojen iholle levitetään ensin Radiance Boosting Complexion Base -pohjustusvoidetta. Seuraavaksi on vuorossa Everlasting Cushion -värivoide, joka levitetään meikkisienen avulla kasvojen keskustasta kohti kasvojen reunoja. Lisähehkua iho saa, kun Radiance Boosting Complexion Base -pohjustusvoidetta taputellaan kevyesti poskipäihin.

EVERLASTING COMPACT SPF 9 -meikkipuuteri

Everlasting Compact -meikkipuuteri on kiireisten, hektisten päivien pelastus. Se jättää iholle mattapinnan, häivyttää ihon virheellisyksiä ja pysyy paikoillaan siistin ja raikkaan näköisenä koko päivän. Meikkipuuteri sisältää bambupuuteria sekä High Fidelity System+ -tekijän, jotka tasoittavat välittömästi ihon väriä ja häivyttävät virheellisyyksiä. Light Optimizing -yhdiste heijastaa valon kauniisti iholta kirkastaen ihon väriä ja häivyttäen väsymyksen merkkejä. Ihon näyttää tasaiselta ja virheettömältä ja se pysyy kiillottomana 15 tunnin ajan ilman meikin korjailua. Meikkipuuteri on tahraamaton ja kosteudenkestävä.

Miellyttävän pehmeän tuntuisen, hienojakoisen koostumuksen ansiosta meikkipuuteri levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Meikkipuuteri tuntuu iholla miellyttävän kevyeltä ja saa ihon näyttämään virheettömältä ja kauniin läpikuultavalta.

Everlasting Compact SPF 9 -mekkipuuterin sävyvalikoima:

103 ivory         109 wheat
105 nude         110 honey
107 beige        112 amber

Käyttö:

Meikkipuuterin pakkaus sisältää kaksipuolisen meikkisienen. Luonnollinen lopputulos syntyy, kun meikkipuuteria levitetään kasvoille meikkisienen samettipintaisella, beigen sävyisellä puolella. Erittäin hyvin peittävä lopputulos taas syntyy käyttämällä meikkisienen valkoista puolta.

Clarinsin värivoiteet sisältävät aina myös ihoa hoitavia aineosia

Värivoiteet kosteuttavat ihoa 24 tunnin ajan. Niiden sisältämä luomukvinoauute vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja ylläpitää siten tehokkaasti ihon kosteustasapainoa.

Kolmoissuoja

Värivoiteet sisältävät suojan ilman epäpuhtauksien, vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan.

Värivoiteet ovat dermatologisesti testattuja, eivätkä ne tuki huokosia.

Hinnat:

Everlasting Cushion SPF 50 -värivoide 15 g, suositushinta 47,00 euroa
Everlasting Cushion SPF 50 refill -täyttöpakkaus 15 g, suositushinta 34,00 euroa

Everlasting Compact+ SPF 9 -meikkipuuteri 10 g, suositushinta 48,00 euroa

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/l/JKfCpd_tCBV-

Uusimmat tiedotteemme:
https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi