Rimmel Wonder Wing Eyeliner tuo silmiin näyttävät, siipimäiset rajaukset

Rimmel Wonder Wing Eyeliner -silmänrajaustussilla on helppo luoda silmiin siipimäiset rajaukset, jotka ovat symmetriset molemmissa silmissä. Silmänrajaustussin huopakärjellä on helppo piirtää rajaus ripsien tyveen, ja painamalla tussin sivu silmän ulkonurkkaan on helppo luoda rajaukseen siisti, kissamainen siipi. Intensiivinen, pitkäkestoinen sävy ei tahraa.

Tuotetiedot

Rimmel Wonder Wing Eyeliner, 1,6 g, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2017

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: www.bernerbrandbank.fi/l/gL8J8S5kR5rb

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: www.berner.fi/uutishuone


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.