Herbina Fresh Suihkugeeli tuo raikkautta kylpyhetkeen

Herbina Fresh Suihkugeeli on raikas suihkugeeli, joka soveltuu koko vartalon pesuun. Suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti ja koostumuksen sisältämä glyseroli kosteuttaa samalla ihoa. Suihkugeelin pH tukee ihon omaa kosteustasapainoa.

Herkullinen, raikkaan vesimäinen tuoksu vie ajatukset palmusaarille turkoosin meren äärelle. Vihreässä tuoksussa on kieloa, orvokkia ja jasmiinia. Jokapäiväiseen käyttöön sopiva suihkugeeli on pakattu riittoisaan 400 ml pakkaukseen.

Suihkugeeli valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Uutuus tulee myyntiin tammikuussa 2018.

Tuotetiedot

Herbina Fresh Suihkugeeli, 400 ml, hinta noin 2,70 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2018

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/vFWfdXxnXgN-

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone


Herbina
on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi. Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.