MAVALA Scientifique K+

Kynttä vahvistava hoitoneste pehmeille, hauraille ja helposti liuskoittuville kynsille

Kokemus on osoittanut, että kynnen kärki on kynnen herkimmin vaurioituva osa, joka helposti liuskoittuu ja lohkeilee ja kaipaa siksi hoitoa ja vahvistusta.

Mavalan SCIENTIFIQUE K+ on innovatiivinen, kynsilevyä vahvistava hoitotuote, jonka sisältämä vaikuttava-aine parantaa keratiinisäikeiden kiinnittymistä toisiinsa. Kynnet muodostuvat pääosin näistä säikeistä ja niiden kiinnittyminen toisiinsa sitoo kynsilevyt yhteen. Scientifique K+ on pehmeitä, hauraita kynsiä vahvistava, nestemäinen hoitotuote, joka estää kynsiä liuskoittumasta ja lohkeilemasta.

Vaikuttavat aineet:

  • Dimethylurea, vahvistaa kynnen keratiinia.
  • Kreikkalaisesta pistaasikumipuusta saatuja hartsikiteitä. Tämä kumiuute tukee kynnen luonnollista keratinisoitumisprosessia ja vahvistaa siten kynttä. Kynsilevyn sisältäessä aiempaa enemmän keratiinia, se kestää paremmin erilaisia rasitustekijöitä.
  • MAVALAn kehittämä hoitoyhdiste, joka hoitaa, kosteuttaa ja vahvistaa kynsiä.
  • Ei sisällä formaldehydiä.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Helppokäyttöinen, kynsiin nopeasti imeytyvä hoitoneste.
  • Parantaa kynsien kuntoa ja vähentää niiden liuskoittumista.
  • Parhaat hoitotulokset saadaan käyttöohjeita huolellisesti noudattamalla.

Käyttö:

Kynnet puhdistetaan kynsilakasta ja rasvoista. MAVALA SCIENTIFIQUE hoitonestettä levitetään ainoastaan kynnen puolivälistä kynnen kärkeen. Vältetään nesteen joutumista kynsinauhoille ja kynttä ympäröivälle iholle, jotta ne eivät kovettuisi. Hoitonesteen annetaan imeytyä kynsiin minuutin ajan. Kun hoitoneste on imeytynyt kynsiin, kynnet voidaan lakata normaaliin tapaan (aluslakka, värilakka, päällyslakka).

Hoitonestettä käytetään kaksi, kolme kertaa viikossa, kunnes kynnet ovat saavuttaneet halutun vahvuuden. Tämän jälkeen hoitonesteen käyttöä voidaan harventaa.

Hinta:

MAVALA SCIENTIFIQUE -hoitoneste 5 ml, suositushinta 14,90 euroa, blisteripakkaus 2 ml,

suositushinta 9,90 euroa.

Myynnissä:

Tammikuussa 2018.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/28bgDnBXM5zM

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi