SENSAI CELLULAR PERFORMANCE WRINKLE REPAIR ESSENCE -hoitoseerumi

Wrinkle Repair Essence -hoitoseerumi on saanut inspiraationsa sileän ja kimmoisan ihon rakenteesta.
Se häivyttää näkyvästi ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sille sen nuorekasta täyteläisyyttä.
Hoitoseerumin vaikutus perustuu sen kykyyn vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria, tehokkaaseen kolmoisvaikutukseen ihon tukirakenteen kuntoon
sekä uudenlaiseen, ihoon tehokkaasti imeytyvään koostumukseen.

Skin Barrier -teknologia

Nuorekkaan ihon rakenteen mallintaminen

Solujen väliset lipidit ovat tärkeässä asemassa, kun halutaan ylläpitää ihon oikeaa kosteuspitoisuutta ja joustavuutta. Ihon uloin kerros, stratum corneum, muistuttaa tiilimuuria. Se rakentuu tiilinä toimivista keratinosyyttisoluista ja niitä laastin tavoin ympäröivistä solujen välisitä lipideistä. Iän myötä solujen välisten lipiden määrä vähenee. Vaikka niiden rakenne ei muutu, niiden väheneminen jättää aukkoja ihon pinnan suojamuuriin. Tämä lisää kosteuden haihtumista ihosta, ihon kuivumista ja ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen ja juonteiden muodostumista.

Sensai on vuosikymmenien ajan tutkinut ihon ikääntymistä ja hyödyntää nyt tätä tutkimustietoa kehittämässään Skin Barrier -teknologiassa. Kyseessä on koostumus, joka mallintaa ihon hyväkuntoiselle suojamuurille välttämättömiä solujen välisiä lipidejä. Hoitoseerumin ihon pinnan rakenteesta inspiraationsa saanut koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja palauttaa hyväkuntoiselle iholle ominaisen kosteuden ja lipidien tasapainon, jonka iän mukanaan tuomat muutokset, stressi ja ulkoiset ärsytystekijät ovat saattaneet epätasapainoon. Ihon suojamuurin ollessa kunnossa, iho näyttää nuorekkaalta ja raikkaalta, eivätkä ikääntymisen merkit näy siinä niin helposti.

Kolmoisvaikutus ihon tukirakenteen kuntoon

Ensimmäinen ja ainoa ihonhoitomenetelmä, joka tukee ihon kollageeniaineenvaihduntaa sen kaikissa vaiheissa

Jotta pystyttäisiin tehokkaasti ehkäisemään ryppyjen muodostumista ja madaltamaan jo olemassa olevia ryppyjä, täytyy tehostaa vanhan kollageenin hajoamista ja lisätä uuden kollageenin muodostumista ihossa.
30 vuoden tutkimustyön tuloksena SENSAI esittelee menetelmän, jossa yhdistyy kolme eri vaikutusta, jolla vahvistetaan ihon kollageeniaineenvaihduntaa. Menetelmä ei ainoastaan tehosta kollageenin muodostumista ihossa ja tasapainota sen uusiutumista, se ehkäisee myös glykaation aiheuttamaa kollageenisäikeiden jäykistymistä. Tämä tekee hoitoseerumista ja koko Wrinkle Repair -hoitolinjasta ensimmäisen ja ainoan anti-age-hoitolinjan joka tukee kollageeniaineenvaihduntaa sen kaikissa vaiheissa.

Kolmoisvaikutus, jolla ylläpidetään hyväkuntoisen, nuorekkaan kollageenin määrää ihossa  

Vanhan kollageenin vähentäminen

Hyaluronate Collagen Booster -yhdiste tehostaa ikääntyneen kollageenin hajoamista ihossa lisäämällä kollageenia pilkkovan kollagenaasientsyymin muodostumista ihossa.

Moon Peach -kasvin lehdistä saatu uute
  Okinavalla kasvavan Moon Peach -kasvin eli isogalangajuuren lehdistä saatu uute aktivoi fibroblastisolujen toimintaa ja tehostaa kollageenin muodostumista ihossa.  

Himefuro-kukan uute
  Himefuro-kukasta eli haisukurjenpolvesta saatu uute ehkäisee glykaatiota eli sokerisidosten syntymistä kollageenisäikeiden välille. Näin ihon tukikudos säilyy pidempään hyväkuntoisena, eikä ihoon muodostu niin helposti ryppyjä.

Kuluttajatestin tulokset 

Välittömästi hoitoseerumin levittämisen jälkeen

98 % koki hoitoseerumin imeytyvän nopeasti ihoon

95 % tunsi ihonsa kosteuspitoisuuden parantuneen

Kahden viikon käytön jälkeen

89 % sanoi ihonsa näyttävän aiempaa raikkaammalta.

85 % huomasi ihonsa näyttävän silkkiseltä, aiempaa terveemmältä ja hehkuvammalta.

WRINKLE REPAIR ESSENCE -hoitoseerumi 40 ml, suositushinta 176,70 euroa  

Täyteläisen ja pehmeän tuntuinen hoitoseerumi imeytyy nopeasti ihoon ja häivyttää näkyvästi ryppyjä ja juonteita. Se sisältää lipidejä, jotka mallintavat terveen, hyväkuntoisen ihon rakennetta ja parantaa siten ihon kuntoa ja sen kosteudensitomiskykyä. Hoitoseerumi tukee ainutlaatuisella tavalla kollageeniaineenvaihduntaa sen kaikissa vaiheissa ja ehkäisee siten ikääntymisen merkkien muodostumista ihoon. Hoitoseerumi on suunniteltu erityisesti häivyttämään ryppyjä ja ehkäisemään uusien muodostumista. Lopputuloksena on kiinteä, joustava ja silkinpehmeä iho.

Käyttö:
Iholle levitetään ensi Cellular Performance -hoitovesi ja/tai Prime Solution -hoitoneste. Tämän jälkeen iholle hierotaan Wrinkle Repair Essence -hoitoseerumi ja sen päälle Wrinkle Repair Cream -voide ja Wrinkle Repair Eye Cream -silmänympärysvoide.

Muut Wrinkle Repair -hoitolinjan tuotteet

Wrinkle Repair Cream -hoitovoide 40 ml, suositushinta 201,50 euroa

Täyteläinen, miellyttävän tuntuinen hoitovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa, täyttää ryppyjä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Iho tuntuu hoitovoiteen käytön jälkeen kiinteältä ja silkinpehmeältä.

Wrinkle Repair Eye Cream 15 ml, suositushinta 148,80 euroa

Silmänympärysvoide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon. Se kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Iho näyttää voiteen käytön jälkeen aiempaa nuorekkaammalta ja raikkaammalta.

Hinta:
WRINKLE REPAIR ESSENCE -hoitoseerumi 40 ml, suositushinta 176,70 euroa

Myynnissä:
Wrinkle Repair Essence -hoitoseerumi tulee myyntiin helmikuussa 2018.

Tuotekuvat:
http://www.bernerbrandbank.fi/l/Z2Bk9MtRXw-z

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi 

Uusimmat tiedotteemme:
https://www.berner.fi/uutishuone/