CALVIN KLEIN OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN

Kaiku ikonisesta romanssista.

Muisto menneestä rakkaudesta.

Vahvaa intensiivisyyttä.

Tunne voimakkaasta, hypnoottisesta vetovoimasta.

Vuonna 1993 CALVIN KLEININ OBSESSION-tuoksu saavutti ikonisen aseman Kate Mossin tultua tuoksun mainoskasvoksi. Mainoskampanjan kuvat otti hänen silloinen poikaystävänsä, kuuluisa valokuvaaja Mario Sorrenti. Kuvista välittyi valokuvaajan ja hänen muusansa välinen rakkaus ja vetovoima.

Vuosi 2017 toi esiin ennen julkaisemattomia otoksia Sorrentin ja Mossin OBSESSION-mainoskampanjaa varten ottamista kuvista, kun ne kaivettiin esiin arkistoista OBSESSED CALVIN KLEIN -tuoksun lanseerausta varten. Tänään tarina syvenee ja tuo esiin entistä voimakkaammin ensi rakkauteen liittyvän lämmön ja yhteenkuuluvaisuuden tunteen.

Oli todella nostalgista käydä läpi Katesta OBSESSION-tuoksua varten ottamiani kuvia, kun niistä valittiin materiaalia OBSESSED-tuoksun mainoskampanjaa varten. OBSESSED INTENSE -tuoksun mainoskampanjassa halusin käyttää enemmän luovia elementtejä ja siksi otin siihen mukaan alkuperäisiä polaroideja, jotka sopivat hyvin yhteen mustien, kiiltäväpintaisten tuoksupullojen kanssa. Mario Sorrenti

Tuoksu 

Ikoninen, aistillinen, voimakas, vaistonvarainen

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN on syvempi tulkinta menneestä rakkaudesta ja romanssista. Tuoksuja eivät sido perinteiset miesten ja naisten tuoksujen rakenteet, nämä kaksi tuoksua eivät noudata sääntöjä. Sukupuolirajoja rikotaan ja yhdistetään toisiinsa, kun miesten tuoksuille tyypillinen fougère-vivahde, valkoinen laventeli, valjastetaan naisten tuoksun käyttöön. Miesten tuoksussa taas vallan saa naisten tuoksuista tuttu tumma vanilja.

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -tuoksuissa ihastumiseen liittyviä muistoja tehostetaan lisäämällä niihin meripihkan lämpöä ja korkeampi pitoisuus öljyjä, joiden avulla saadaan aikaan miltei konkreettisesti tunne aistillisuudesta ja muistosta toisen ihon tuoksusta omalla iholla.

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -naistentuoksu:  

Naisellinen tulkinta itämaisesta laventelista, jota nestemäinen meripihka tehostaa. 

Alkutuoksu:                     Sitrusvivahde, elemi, mandariini

Sydäntuoksu:                  Orvokki, laventeli, salvia

Jälkituoksu:                     Labdanum-hartsi, meripihka, muscenone

Parfymööri:                     Annick Menardo

Pääparfymööri:              Honorine Blanc

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -miestentuoksu:

Maskuliininen tulkinta vaniljasta, jota musta meripihka tehostaa. 

Alkutuoksu:                     Oro blanco -greippi, raparperi, sichuan-pippuri

Sydäntuoksu:                  Setripuun lehdet, cashmeran, sädekaisla

Jälkituoksu:                     Musta meripihka, gurjum-balsamni, guaiac-puu

Parfymöörit:                   Ilias Ermenidis, Christophe Raynaud

Pullo ja pakkaus 

OBSESSED CALVIN KLEIN -tuoksupullot olivat selkeitä, puhtaita ja kirkkaan lasin värisiä. OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -tuoksupullot muodostavat niille vastakohdan: pullot ovat selkeän muotoisia, minimalistisia ja täysin mustia. Ne kuvaavat tuoksujen intensiivisyyttä samalla, kun ne tuovat mieleen alkuperäisen OBSESSION CALVIN KLEIN -tuoksun aistillisuuden.

Mainoskampanja 

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -mainoskampanja esittelee ennen julkaisemattomia mustavalkoisia polaroidkuvia Katen ja Marion vuonna 1993 kuvaamasta OBSESSION CALVIN KLEIN -kampanjasta. Kuvat on ripoteltu uusien tuoksupullojen ympärille – yhdessä ne muodostavat digitaalisen kuvan, ikään kuin sillan entisen ja nykyisen valokuvaustyylin välille. Kuvista välittyy hetki, jolloin Mario jälleen kerran käy läpi muistoja menneestä rakkaudestaan – kuva toisensa jälkeen putoaa pöydälle muistojen virtana.

Tuotevalikoima 

OBSESSED INTENSE eau de parfum 30 ml, suositushinta 53,90 euroa

OBSESSED INTENSE for mene au de parfum 30 ml, suositushinta 43,15 euroa

Myynnissä 

OBSESSED INTENSE CALVIN KLEIN -tuoksut tulevat myyntiin helmikuussa 2018.

Tuotekuvat

http://www.bernerbrandbank.fi/l/zbG6v-crWz7V

Lisätiedot 

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi