XZ Herneproteiini -tuotesarjan shampoo ja hoitoaine tuovat rakennetta hennoille hiuksille

Kotimainen XZ laajentaa valikoimaansa uudella Herneproteiini-tuotesarjalla. XZ Herneproteiini -tuotesarjan shampoo ja hoitoaine kosteuttavat hiuksia ja tuovat hiuksiin rakennetta ja kiiltoa. Erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille sopivat tuotteet sisältävät kotimaista, hiuksia vahvistavaa herneproteiiniuutetta. Uutuudet valmistetaan Heinävedellä, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuotteet tulevat myyntiin huhtikuussa 2018.

XZ Herneproteiini -tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaisen hiuslaadun tarpeisiin tuomaan hennoille hiuksille rakennetta ja tuuheuden tuntua.

– Suomalainen hiuslaatu on usein hento ja ohut, ja liian hoitavat tuotteet saattavat latistaa hiuksia.  Kasviproteiinit ovat kovassa nosteessa elintarvikkeissa. Herneproteiini on kiinnostava luonnon raaka-aine myös kauneudenhoidossa: Se hoitaa hiuksia ja tuo hiuksille rakennetta ja kiiltoa ilman latistavaa vaikutusta, kertoo XZ-tuotteista vastaava brand manager Elina Seppänen.  

XZ Herneproteiini Shampoo, 250 ml, on kosteuttava shampoo, joka tuo hiuksiin rakennetta ja kiiltoa. Samalla shampoo hellii ärtynyttä hiuspohjaa ja suojaa hiuksia ulkoisilta rasituksilta. Shampoo sisältää herneproteiiniuutetta, joka vahvistaa, kosteuttaa, hoitaa ja suojaa hiuksia. Raikas, vihreä tuoksu tuo mieleen aurinkoiset kesäpäivät. Silikoniton shampoo valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

XZ Herneproteiini Hoitoaine, 200 ml, tuo hiuksille kiiltoa, kosteutta ja pehmeyttä ilman latistavaa vaikutusta. Hiuksista tulee tuuhean ja ilmavan tuntuiset. Täyteläinen hoitoaine myös vähentää hiusten sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta. Hoitoaine sisältää herneproteiiniuutetta, joka kosteuttaa hiuksia, tuo hiuksiin rakennetta ja hellii hiuspohjaa. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Suomen luotetuin shampoomerkki

XZ on valittu Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi jo seitsemännen kerran Valittujen Palojen vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa. Luotetuin Merkki 2018 -tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä. Vastaajia oli yhteensä 2 082.

Tuotetiedot

XZ Herneproteiini Shampoo, 250 ml, hinta noin 3 euroa
XZ Herneproteiini Hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa

XZ Herneproteiini -tuotteet tulevat myyntiin huhtikuussa 2018.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi
Elina Seppänen, brand manager, puh. 0207 91 4069, elina.seppanen@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/xjn8dPWmjqtG

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ valittiin vuonna 2018 Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo seitsemännen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2018) www.xz.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.