XZ Omena Hiushuuhde hoitaa hiuksia ja tuo niille kiiltoa – Tehoaineena kotimainen omenaviinietikka

Uusi XZ Omena Hiushuuhde hoitaa hiuksia ja tuo niille samalla kaunista kiiltoa. Hiushuuhde silottaa hiusten pintaa ja parantaa myös hiusten kammattavuutta. Raikkaan vihreän omenan tuoksuinen hiushuuhde sisältää kotimaista omenaviinietikkaa. Silikoniton tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

– Omenaviinietikka on luonnontuote, joka sisältää muun muassa runsaasti eri vitamiineja. Omenaviinietikkaa on perinteisesti käytetty hiusten hoidossa: Se lisää hiusten kiiltoa ja silottaa hiuksen pintaa. Omenaviinietikka auttaa myös tasapainottamaan hiuspohjaa ja säilyttämään hiusten pH-tasapainon, kertoo XZ-tuotteista vastaava brand manager Elina Seppänen.

Poishuuhdeltavaa hiushuuhdetta voi käyttää kolmella tavalla: Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena, tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Hiushuuhde vaahtoaa miedosti.

Tuotetiedot

XZ Omena Hiushuuhde, 150 ml, hinta noin 4,20 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2018.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet
Maria Rämö, viestintä, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi
Elina Seppänen, brand manager, puh. 0207 91 4069, elina.seppanen@berner.fi 

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/KsmXFhWvBxHV

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

XZ on ollut osa suomalaista arkea jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-shampoot ja -hoitoaineet valmistetaan Heinävedellä. Kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. XZ valittiin vuonna 2017 Suomen luotetuimmaksi shampoomerkiksi* jo kuudennen kerran. (* Valitut Palat, Suomen luotetuin shampoomerkki 2017) www.xz.fi 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.