Calvin Klein ck one summer -kesätuoksu

Kuulas – Energinen – Raikas

ck one summer vangitsee sisäänsä nuoruuteen kuuluvan seikkailunhalun ja muuntaa sen eloisaksi, hedelmäiseksi sitrustuoksuksi. Tuoksu avautuu virkistävän kuplivalla limettimohiton tuoksuvivahteella, joka yhdistyy tuoksun sydämestä löytyvään mehukkaaseen guava-hedelmään. Jälkituoksussa tuntuva setripuu lisää tuoksuun lämpöä ja tuo mieleen auringonlaskun seikkailuntäyteisen päivän jälkeen.

Tuoksuperhe: Raikas, hedelmäinen, sitruksinen

Alkutuoksu:     Limettimohito

Sydäntuoksu: Guava

Jälkituoksu:     Setripuu

Tuoksutalo: Firmenich

Parfymööri: Pierre Negrin

Tuoksupullo

Ikoninen ck one summer -tuoksupullo saa värinsä kirkkaansinisestä kesätaivaasta. Lasipullo on tumman turkoosin sävyinen, jolle vastakohtaisuutta antaa valkoisella painettu tuoksun logo. Pulloa täydentää saman sävyinen tuoksukotelo. Pakkaus sisältää kesän inspiroimia tarroja, joiden avulla kuluttaja voi kustomoida itselleen omannäköisensä tuoksupullon.

Tuotevalikoima:

ck one summer 2018 eau de toilette 100 ml, suositushinta 55,55 euroa.

Myynnissä:

ck one summer -tuoksu tulee myyntiin helmikuussa 2018.

Tuotekuva:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/C8xRqg_WmqS2

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/