Chloé Nomade -naistentuoksu

Maailma on täynnä kohtaamisia

Chloé-naisesta välittyy vapauden tunne ja hänelle ominainen muuttumaton, luonnollinen tyylikkyys. Luottavaisena ja kiinnostuneena hän kohtaa elämän eri tilanteet ja tapaamansa ihmiset omana itsenään. Hänen sisäinen vahvuutensa saa hänet ymmärtämään erilaisuutta. Hän suuntaa katseensa kaukaisuuteen ja hänen energiansa vie häntä kohti uusia tapaamisia.

Juuri tällä hetkellä, tässä valossa hän kohtaa tuntemattoman ja näkee edessään kaikki maailman tarjoamat mahdollisuudet ja tuntee rajat häivyttävän yhteyden muihin ihmisiin.

Hän jättää jälkeensä tuoksun, joka määrittelee hänet kaikkialla missä hän kulkee ja jokaisessa paikassa, jonne hän matkustaa. Nomade on hänen tuoksunsa.

NOMADE

Chloén perustaja, Gaby Aghion tapasi sanoa: ”Värini tulevat Egyptistä.”

Nomade herättää unelman lähtemisestä. Tuoksu, joka kätkee sisäänsä itseensä luottavalle naiselle luonteenomaisen vaivattoman tyylikkyyden, joka yhdistyy Chloélle tyypilliseen vapauteen. Tämä uusi tuoksu tuo mieleen vapauden kaipuun ja tarpeen lähteä jatkamaan matkaa. Se piirtää esiin kuvan naisesta, jonka kohtalo avautuu hänen eteensä päättymättömänä matkana, jota uudet näkymät värittävät. Uudet, raikkaat maisemat, uudet näkökulmat tulevat esiin tässä tuoksussa ja korostavat tämän uutta etsivän naisen viehättävyyttä.

Vapauden perikuva

Sekoitus pehmeyttä ja voimaa. Tämän voimakkaan kukkais-chypretuoksun kaksi puolta puhaltavat kuin vapauden tuulet. Tammisammalen intensiivinen, mineraalinen tuoksuvivahde muodostaa olkapään, johon mirabelleluumun houkutteleva makeus nojaa. Freesia tuo tuoksuun raikkaan kukkaisen vivahteen.

Nämä luonnon tuoksuvivahteet, jotka on koonnut yhteen parfymööri Quentin Bisch, muodostavat harmonisen, huumaavan tuoksukokemuksen, joka kumpuaa sille insipiraationsa antaneesta lähtemisen halusta.

Inspiroiva pullo

Pyöreät O:n muotoiset linjat antavat pullolle pehmeyttä, joka muodostaa vastakohdan pullon yläosan graafiselle kulmikuudelle. Tuoksu on pakattu läpinäkyvään lasipulloon, josta pehmeän roosan sävyinen tuoksuneste kuultaa läpi. Kullanväristä korkkia koristaa roosan sävyinen, solmulle solmittu nauha. Tuoksukotelo toistaa samaa roosan sävyä. Tuoksun nimi ja Chloén logo on painettu pakkaukseen kullanvärisin kirjaimin.

Tuoksun mainoskasvo

Ateenassa syntynyt, Lontoossa asuva, ranskalainen näyttelijätär Ariane Labed toimii tuoksun mainoskasvona. Hän esiintyy mallina sekä tuoksun lehtimainoksissa että tuoksusta kuvatussa mainosfilmissä.

Tuotevalikoima

Chloé Nomade eau de parfum 30 ml, suositushinta 64,80 euroa

Chloé Nomade eau de parfum 50 ml, suositushinta 94,90 euroa

Chloé Nomade Body Lotion 200 ml, suositushinta 43,80 euroa

Myynnissä

Chloé Nomade -tuoksu tulee myyntiin huhtikuussa 2018.

Tuotekuvat

http://www.bernerbrandbank.fi/l/BH–LGcgp2_m

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Uusimmat tiedotteemme

https://www.berner.fi/uutishuone/