IsaDora the PERFECT BASE -meikinpohjustustuotteet

Kokoelma meikinpohjustustuotteita kauniin virheettömän ihon aikaan saamiseksi

COLOR CORRECTING CONCEALER WHEEL -peitevoidepaletti
COVER UP LONG WEAR CUSHION CONCEALER -peitevoide cushion-sienikärkilevittimellä
MATT FACE MIST -meikinkiinnityssuihke

COLOR CORRECTING CONCEALER WHEEL -peitevoidepaletti

Color Correcting Concealer Wheel -peitevoidepaletti sisältää kaiken mitä tarvitaan täydellisen meikkipohjan tekemiseen: ihon väriä tasoittavat peitevoiteet, ihon virheellisyyksiä häivyttävät peitevoiteet ja korostusvoiteen.
Ihon väriä tasoittavat peitevoiteet:
Vihreä
, tasoittaa ihon punakkuutta.
Persikka, häivyttää silmänalusten tummuutta.

Kaksi eri sävyistä ihon virheellisyyksiä häivyttävää peitevoidetta.

Yksi korostusvoide korostamaan kasvonpiirteitä ja kirkastamaan ihoa.

Kaikki paletin sisältämät peitevoiteet ovat koostumukseltaan puuterimaisia voiteita. Niillä saa aikaan puolipeittävän tai täysin peittävän lopputuloksen. Peitevoiteet levittyvät helposti ja tasaisesti iholle ja niitä voidaan sekoittaa myös keskenään. Vaikka kyseessä on meikkituote, se sisältää lisäksi ihoa hoitavia aineosia. Peitevoidepaletin käyttöohjeet on painettu pakkauksen takaosaan. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

COVER UP LONG WEAR CUSHION CONCEALER -peitevoide cushion-sienikärkisiveltimellä

Kevyen tuntuinen, nestemäinen peitevoide, joka jättää pitkäkestoisen, mattapintaisen lopputuloksen. Se peittää ihon virheellisyyksiä, pigmenttiläiskiä, ihon värivirheellisyyksiä ja tummia silmänalusia. Peitevoide levitetään iholle kätevästi cushion-sienikärkilevittimellä. Kynämäisen pakkauksen ansiosta peitevoide on helppo pitää mukana, mikäli meikkiä tarvitsee korjailla päivän mittaan.

Peitevoide annostellaan cushion-sienikärkilevittimeen kiertämällä kynämaisen pakkauksen alaosaa myötäpäivään. Täysin peittävän, mattapintaisen lopputuloksen jättävä peitevoide pysyy hyvin eikä tahraa. Se sisältää lisäksi ihoa hoitavia aineosia, kuten hyaluronihappoa ja kasviperäistä glyserolia, jotka kosteuttavat ihoa sekä E-vitamiinia, joka ehkäisee vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Pallomaiset polymeerit imevät itseensä liiallista ihotalia ja pitävät ihon mattapintaisena.

MATT FACE MIST -meikinkiinnityssuihke

Matt Face Mist -meikinkiinnityssuihketta voidaan käyttää ennen värivoidetta meikin pohjustamiseen, valmiin meikin kiinnittämiseen sekä meikin korjailuun päivän mittaan.

Erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu öljytön meikinkiinnityssuihke pitää ihon mattapintaisena pitkään. Sen sisältämät valoa heijastavat tekijät häivyttävät optisesti ryppyjä ja ihon virheellisyyksiä. Pumppupulloon pakattu meikinkiinnityssuihke leviää iholle hienojakoisena suihkeena.

Hinnat:
Color Correcting Concealer Wheel peiteväripaletti 13 g, suositushinta 32,30 euroa, KAUSITUOTE
Cover Up Long-Wear Cushion Concealer peiteväri 4,2 ml, suositushinta 23,60 euroa
Matt Face Mist -meikinkiinnityssuihke 100 ml, suositushinta 13,50 euroa

Myynnissä:

Huhtikuussa 2018

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/l/KZ-mq7wN5qfW

Uusimmat tiedotteemme:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:

BERNER oy, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi