Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike tuo ruokiin japanilaisen keittiön maut

Kikkomanin soijakastikevalikoima laajenee Ponzu-sitrussoijakastikkeella. Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu Kikkomanin luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen, johon sitruuna tuo raikasta makua. Ponzu-sitrussoijakastike on yksi suosituimmista Japanissa käytetyistä mausteista. Suolaisuutta, makeutta ja terävyyttä yhdistävä Ponzu-sitrussoijakastike antaa ruokiin piristävää mausteisuutta ja miellyttävää raikkautta.

Monipuolinen Ponzu-sitrussoijakastike sopii monipuolisesti erilaisiin liha- ja kalaruokiin ja salaatinkastikkeisiin. Kokeile Ponzu-sitrussoijakastiketta esimerkiksi carpaccioon ja cevicheen, grillattujen ruokien kaveriksi tai kala- ja äyriäisruokiin. Ponzu-sitrussoijakastike sopii hyvin myös dippikastikkeeksi esimerkiksi sushin ja sashimin kanssa.

Soijakastike maustaa arkiruoan

Uuden Ponzu-sitrussoijakastikkeen lisäksi Kikkomanin soijakastikevalikoimaan kuuluvat perinteinen luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike, vähemmän suolaa sisältävä Less Salt -soijakastike, gluteeniton soijakastike, luomu-soijakastike, makea soijakastike sekä Sushi & Sashimi -soijakastike. Monipuoliset soijakastikkeet sopivat paitsi sushin dippailuun, wokkeihin ja aasialaisiin ruokiin, myös perinteiseen suomalaiseen kotiruokaan. Soijakastikkeella voi myös korvata suolan monissa tutuissakin ruokalajeissa. Lisäksi soijakastike korostaa raaka-aineiden omia makuja ja tuo ruokiin täyteläistä umamia.

Soijakastike sopii erinomaisesti esimerkiksi nakkikastikkeeseen ja makaronilaatikkoon sekä muihin jauheliharuokiin. Soijakastike tuo myös sekä makua että väriä ruskeaan kastikkeeseen. Kokeile soijakastiketta myös öljypohjaisiin salaatinkastikkeisiin ja marinadeihin, Kikkoman-tuotteista vastaava brand manager Suvi Jukko kertoo.

Tuotetiedot

Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastike, 250 ml, hinta noin 3,90 euroa, tulee myyntiin huhti-toukokuussa 2018

Lisätiedot ja tuotenäytteet

Berner Oy, Kuluttajatuotteet-osasto
Maria Rämö, viestintä, puh. 020 791 4527, maria.ramo@berner.fi
Suvi Jukko, brand manager, puh. 020 791 4309, suvi.jukko@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/GWxFWnRgHbCZ

Kaikki tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone

Kikkoman on markkinoiden johtava soijakastikkeiden valmistaja, jonka tuotteita myydään yli 100 maassa. Jo 1630-luvulla perustetun yhtiön palveluksessa työskentelee tänä päivänä yli 6500 työntekijää. Yhtiön tunnetuin tuote on Kikkoman-soijakastike, joka syntyy yli kuusi kuukautta kestävän luonnollisen käymisprosessin tuloksena. Valikoimaan kuuluu lisäksi Less Salt -soijakastike sekä valmiita kastikkeita maustamiseen, marinointiin, grillaukseen ja sushin valmistukseen. www.kikkoman.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.