Kotimaiset keraamiset pinnoitteet valtaavat autonhoitoalaa

Kotimainen Korrek uudistaa perinteistä autonhoitoalaa uusilla keraamisilla pinnoitteilla. Innovaatiolla on myös laajat vientitavoitteet.

Uusi KORREK PRO Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Sarjaan kuuluu laadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita. Keraaminen pinnoitekäsittely vie vahaustarpeet 2-6 vuodeksi ja samalla pesujen tarve vähenee merkittävästi. Käsittelyn tuoma suoja sekä kestävä ja kiiltävä maalipinta vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntiarvoon ja ympäristöön.

–  Keraamiset pinnoitteemme suojaavat autoa rasituksilta, kuten liuottimilta, suolalta ja pieltä huomattavasti paremmin kuin perinteiset autonhoitotuotteet. Pinnoite sopii mitä parhaiten Suomen keleihin, jos huomioi varsinkin eteläisemmän Suomen sään vaihtelevuuden ja sateen määrän, kertoo Korrekin tuoteryhmäpäällikkö Tomi Laitila.

Yli 70 käsittelypistettä Suomessa

Korrekin keraaminen pinnoite on saatavilla Suomessa jo yli 70 käsittelypisteessä ja kymmenissä johtavissa autoliikkeissä. Valtuutetut asentamot on koulutettu ja valittu tarkoin, sillä keraamisen pinnoitteen asennus on tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Tuote on lähdössä myös vientiin ensivaiheessa Suomen lähiympäristöön Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle sekä Espanjaan. Thin Film Coating -teknologiaan perustuva tuotekehitys on kotimaista ja tuotanto toteutetaan Bernerin tehtailla Heinävedellä.

Tervetuloa tutustumaan keraamisten pinnoitteiden asennusnäytökseen!

Tule tutustumaan miten uudet pinnoitteet toimivat. Bernerin Korrek-tiimi järjestää asennusnäytöksen Veho Airportissa torstaina 8.3.2018. Asennustyö alkaa klo 14, ja tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia.

Ilmoittauduthan viimeistään 5.3. ystävällisesti osoitteeseen: saana.suomi@berner.fi

Lämpimästi tervetuloa!


Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Tomi Laitila, Category Manager, Berner Oy, puh. 020 791 4336
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00                                   


Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä.www.korrek.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.