Berner juhlistaa 50-vuotista Hai-saapasta lanseeraamalla Haicolours-malliston

Suomalaisten suosikkisaapas, Hai, täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Berner lanseeraa Haicolours-malliston, jonka tuoteperheeseen kuuluu värikkäitä ja käytännöllisiä jalkineita ja asusteita, jotka yhdessä saappaiden kanssa tuovat väriä suomalaisten elämään.

Hai-saapas sai alkunsa 1968 alun perin purjehduskäyttöön suunniteltuna saappaana. Vuosien varrella tästä iloisesta ja sympaattisesta väriläiskästä on tullut suomalaisten suosikki. Bernerin teettämän tutkimuksen mukaan jopa 1,1 miljoonaa kuluttajaa voisi harkita Hai-saappaiden ostamista. Saman tutkimuksen mukaan puolet näistä kuluttajista olisi kiinnostunut myös muista Hai-merkkisistä tuotteista, mistä syntyi idea Hai-tuoteperheen laajentamiseen.

Haicolours-mallistoon kuuluu trendikkäitä jalkineita ja asusteissa klassisissa Hai-väreissä. Laadukkaita ja kestäviä tuotteita löytyy sekä sadekeleille että auringonpaisteeseen: materiaaleissa on veden- ja tuulenpitävien tuotteiden lisäksi pehmeää puuvillaa. Mallistosta löytyy muun muassa kanvaskenkiä aikuisille ja lapsille, varvassandaalit hellepäiviin sekä vedenpitävä merimiessäkki vesillä liikkujille. Haicolours-sadeviitan saa taiteltua kätevästi pieneen tilaan ja otettua mukaan vaikkapa festareille. Laadukkaan ja kestävän sateenvarjon alle mahtuu vaikka koko perhe.

Haicolours-mallisto tulee myyntiin maaliskuun aikana.

Kuvia Haicolours-mallistosta saat Polhem PR kuvapankista.


Lisätiedot, tuotekuvat ja -näytteet:
Suvi-Marja Kunnari
Polhem PR
suvi@polhem.com
(09) 260 0014

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa