Uudet LV Men -tuotteet hoitavat ihoa ilman hajusteita – Parranajogeeli, After Shave Balm ja Kasvovoide sopivat myös herkälle iholle

Kotimainen LV laajentaa valikoimaansa miesten ihonhoidon tarpeisiin kehitettyihin tuotteisiin. LV Men -tuotesarjan Parranajogeeli, After Shave Balm ja Kasvovoide ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja ne sopivat myös herkälle iholle. Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2018.

Hajusteettomista ja väriaineettomista tuotteista tunnettu kotimainen LV laajentaa tuotevalikoimaansa parranajotuotteisiin. LV Men -tuotesarjaan kuuluu kolme hajusteetonta ja väriaineetonta uutuutta: Parranajogeeli, After Shave Balm ja Kasvovoide. Tuotteille on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Tuoksuttomia parranajotuotteita on markkinoilla vain vähän, ja haluamme tarjota laadukkaan, tuoksuttoman vaihtoehdon miesten ihonhoidon tarpeisiin. LV Men -tuotteet sopivat paitsi herkkäihoisille ja hajusteita välttäville, myös heille, jotka haluavat vähentää omaa tuoksukuormaansa. Kun parranajo- ja ihonhoitotuotteet ovat hajusteettomia, iholle valittu tuoksu tai hajuvesi tuoksuu iholla puhtaampana, kertoo LV-brändistä vastaava brand manager Sanni Väinölä.

LV Men Kasvovoide, 75 ml, on täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava kasvovoide, joka jättää iholle raikkaan tunteen. Kosteuttavaa glyserolia sisältävä, hajusteeton ja väriaineeton voide ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, ja se sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Tehokasta, pitkäkestoista antioksidanttia sisältävä voide suojaa ihoa muun muassa stressin ja ilmansaasteiden aiheuttamilta haittavaikutuksilta ja tasapainottaa ihoa. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

LV Men After Shave Balm, 75 ml, on kevyt, nopeasti imeytyvä geelivoide, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa ja kosteuttaa sitä pitkäkestoisesti. Hajusteeton ja väriaineeton geelivoide ei jätä iholle tahmeaa tunnetta. Voide sopii hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen, sillä se sisältää allatoiinia ja bisabololia, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ihoa parranajon jälkeen. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

LV Men Parranajogeeli, 200 ml, suojaa ihoa partaterän aiheuttamalta ärsytykseltä ja helpottaa terän liukumista iholla. Parranajogeeli kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ihon ärsyyntymistä. Geeli hierotaan kostealle iholle, jolloin se muuttuu täyteläiseksi vaahdoksi. Tuoksuton parranajogeeli sopii myös herkälle iholle. Tuotteelle on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Tuotetiedot

LV Men Kasvovoide, 75 ml, hinta noin 4,95 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2018
LV Men After Shave Balm, 75 ml, hinta noin 4,95 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2018

LV Men Parranajogeeli, 200 ml, hinta noin 4,20 euroa, tulee myyntiin huhtikuussa 2018

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520
Anne Sario, viestintä, anne.sario@berner.fi, puh. 0207 91 4322

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/l/wDq8mRKwSPWN

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan.  Hajusteettomat ja väriaineettomat LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Oxygenol, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.