BRONX COLORS on meikkimaailman uusi värikäs tulokas

Bronx on New Yorkin pohjoisin alue, kulttuurien sulatusuuni, jossa eri lähtökohdista ja kulttuuritaustoista kotoisin olevat ihmiset kohtaavat. Alueella asuu paljon muusikoita, taiteilijoita ja näyttelijöitä, mikä saa alueen sykkimään luovuutta. Hip-hop, breakdance ja graffitit ovat kotoisin tästä elämää sykkivästä kaupunkimiljööstä. Tämä on alue, josta trendit saavat alkunsa.

BRONX COLORS meikkisarjan inspiraatio tulee tästä värikkäästä eri tyylilajeja ja kulttuuriperintöjä sekoittavasta alueesta. Sarjan tuotteet on suunniteltu siten, että niin trenditietoinen meikkihifistelijä kuin klassisemmasta meikkityylistä pitävä löytää valikoimasta itselleen sopivat tuotteet ja sävyt. Sarjan leikkisät ja modernit tuotteet tarjoavat käyttäjilleen korkeaa laatua sopivaan hintaan. New Yorkin taksien keltamusta väritys on ollut inspiraationa sarjan värimaailmalle.

Sarja koostuu innovatiivisista, kekseliäistä tuotteista, joista esimerkkinä voidaan mainita tyhjät meikkikotelot, joihin voi kerätä mieleisensä luomiväri- ja/tai poskipunasävyt omaksi yksilölliseksi meikkipaletikseen. Yksittäisten meikkituotteiden lisäksi sarjaan kuuluu trendikkäitä meikkipaletteja sekä meikin tekemiseen tarvittavat välineet.

BRONX COLORS -sarjan ytimessä ovat korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ja pakkaukset sekä modernit innovaatiot. Laaja tuote- ja sävyvalikoima sisältää vaihtoehtoja kaikille tyylistä riippumatta. Klassiset sävyt sekä ajankohtaiset trendivärit muodostavat monipuolisen sävykokoelman. Tuotteet on sinetöity kuluttajan turvallisuus huomioiden.

BRONX COLORS -tuotevalikoima

HUULET

Huulimeikkivalikoimaan kuuluu niin kiiltävän kuin matan lopputuloksen jättäviä tuotteita sekä intensiivisen tai kuultavan lopputuloksen jättäviä tuotteita.

JUST MATTE LIPSTICK

Runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen, helposti levittyvä huulipuna, joka jättää huulille kauniin mattapinnan. Värivalikoimaan kuuluu kahdeksan sävyä, joissa valittavana niin kirkkaita, näyttäviä sävyjä kuin vaaleita pastellisävyjä.
Just Matte Lipstick -huulipuna 2 g, suositushinta 9,50 euroa.

THE LEGENDARY LIPSTICK

Huulia kosteuttava, intensiivisen sävyn jättävä, hyvin pysyvä huulipuna. Huulipuna on pakattu innovatiiviseen huulipunahylsyyn, joka aukeaa hylsyä klikkaamalla. Värivalikoiman kahdeksan sävyä sisältävät niin trendikkäitä kuin klassisia sävyjä.
The Legendary Lipstick -huulipuna 3,8 g, suositushinta 11,50 euroa.

MATTE LIP TINT

Mattapintaisen lopputuloksen jättävässä nestemäisessä huulipunassa yhdistyvät huulipunan runsaspigmenttinen koostumus huulivoiteen voidemaiseen, kosteuttavaan koostumukseen. Huulipuna jättää huulille intensiivisen, mattapintaisen värin samalla, kun se kosteuttaa huulia. Väri pysy huulilla pitkään ja huulet tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta. Runsas värivalikoima sisältää 12 sävyä.
Matte Lip Tint -nestemäinen huulipuna 5 ml, suositushinta 8,50 euroa.

KRYPTONITE METALLIC GLOSSY LIP CREAM

Upean, näyttävän lopputuloksen huulille jättävä kermamaisen pehmeä huulipuna, jossa huulipunan peittävyys yhdistyy huulikiillolle tyypilliseen metallinhohtoiseen hehkuun. Värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä.
Kryptonite Metallic Glossy Lip Cream -huulipuna 7 ml, suositushinta 8,90 euroa.

CHUBBY LIP BALM

Paksun kynän muotoon pakattu, huulia tehokkaasti hoitava huulibalsami. Runsaasti kosteuttavia aineosia sisältävä huulibalsami levittyy huulille helposti ja jättää niille kevyen sävyn. Värivalikoimaan kuuluu kolme sävyä.
Chubby Lip Balm -huulibalsami 2,8 g, suositushinta 6,90 euroa.

CHUBBY LIP COLOR

Paksun kynän muotoon pakattu, huulia tehokkaasti hoitava huulipuna. Runsaasti kosteuttavia aineosia sisältävä huulipuna levittyy miellyttävästi ja tasaisesti huulille. Punan runsaspigmenttinen koostumus jättää huulille hyvin pysyvän värin. Värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä.
Chubby Lip Color -huulipuna 2,8 g, suositushinta 6.90 euroa.

SMOOTHIE LIP GLOSS

Näyttävän kiillon huulille jättävä huulikiilto, joka jättää huulet miellyttävän tuntuisiksi ja aiempaa täyteläisemmän näköisiksi. Huulikiilto ei jätä huulille tahmeaa tunnetta. Värivalikoimaan kuuluu 7 sävyä.
Smoothie Lip Gloss -huulikiiltoa 4 ml, suositushinta 8,50 euroa.

TRIANGLE LIP CONTOUR PENCIL

Miellyttävän pehmeän tuntuinen huultenrajauskynä levittyy helposti ja jättää huulille täyteläisen, hyvin pysyvän värin. Rajauskynä muodostaa huulten rajaan suojan, joka estää huulipunan leviämästä yli huulten rajojen ja liukumasta huultenympärysryppyihin. Kynän varren kolmiomainen muoto tekee siitä miellyttävän käyttää. Värivalikoimaan kuuluu 12 sävyä.
Triangle Lip Contour Pencil -huultenrajauskynä 1,10 g, suositushinta 4,90 euroa.

KYNSILAKAT JA LAKANPOISTO

NAIL LAQUER GEL LOOK

Ilman UV-valoa kuivuva, hyvin pysyvä, upean, kiiltävän lopputuloksen jättävä geelilakka. Värivalikoimaan kuuluu 13 sävyä ja lisäksi päällyslakka.
Nail Laquer Gel Look -kynsilakka 12 ml, suositushinta 3,50 euroa.

NAIL POLISH REMOVER PADS

Asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella kostutettujen kynsilakanpoistolappujen avulla kynsilakka on helppo ja siisti poistaa kynsistä missä ja milloin tahansa. Kuuden eri tuoksuvaihtoehdon, mansikka, sitruuna, päärynä, persikka, rypäle, meloni joukosta jokainen voi valita mieleisensä.
Nail Polish Remover Pads 32kpl, suositushinta 3,50 euroa.

NAIL POLISH CORRECTOR PEN

Korjauskynä yli menneen kynsilakan poistamiseen. Kynän ohuen kärjen avulla yli mennyt kynsilakka on helppo ja nopea poistaa kynsinauhoilta ja sormen iholta. Pakkaus sisältää 3 vaihdettavaa varaterää.
Nail Polish Corrector Pen 3ml, suositushinta 9,90 euroa.

SILMÄNRAJAUSKYNÄT JA EYELINERIT

TRIANGLE EYE CONTOUR PENCIL

Miellyttävän pehmeän tuntuinen, pitkäkestoinen, runsaasti pigmenttiä sisältävä silmänrajauskynä. Kynää voi käyttää selkeän, tarkan rajauksen tai pehmeän smoky eyes -tyylisen rajauksen tekemiseen. Rajaus yläripsien juuressa tuo silmät esiin ja saa ripset näyttämään aiempaa tuuheammilta.
Värivalikoimaan kuuluu 12 sävyä.
Triangle Eye Contour Pencil -silmänrajauskynä 1,13 g, suositushinta 4,90 euroa.

FAT & FINE LIQUID LINER

Runsaasti pigmenttiä sisältävä, nestemäinen rajausväri silmille. Jännittävässä, pallokärkisessä siveltimessä on kaksi puolta. Toisella puolella saa aikaiseksi ohuen ja toisella puolella paksun, näyttävän rajauksen. Näin jokainen voi valita tyyliinsä ja tunnelmaansa sopivan rajauksen. Vino, kissamainen rajaus on helppo toteuttaa tällä pallokärkisellä siveltimellä. Värisävynä musta.
Fat & Fine Liquid Liner -nestemäinen rajausväri silmille 2 ml, suositushinta 9,90 euroa.

GEL LINER POT

Voidemaisen tuntuinen Gel Liner Pot rajausväri levittyy luomelle helposti ja jättää kuivuttuaan mattapinnan. Voidaan käyttää teräväreunaisen tai pehmeän rajauksen tekemiseen. Sopii myös pohjaksi smokey eyes -silmämeikille. Värisävynä musta.
Gel Liner Pot -rajausväri silmille 2,8 g, suositushinta 12,90 euroa.

URBAN LINE BEAUTY STAMP & EYELINER

Vedenkestävä, rajaustussi silmille. Pakkauksen toisessa päässä on leimasin, jonka avulla kasvojen ja vartalon iholle saa painettua hauskan tatuointikuvion. Valittavana kolme erilaista kuviota: Tähti, sydän ja Bronx.
Urban Line Beauty Stamp & Eyeliner -rajaustussi silmille 1,4 g, suositushinta 9,90 euroa.

KULMATUOTTEET

EYEBROW MASCARA

Maskaran muotoon pakattu kulmakarvaväri, jolla kulmakarvoihin saa nopeasti ja helposti lisää väriä. Samalla kulmakarvaväri kiinnittää kulmakarvat haluttuun muotoon, jättäen karvat pehmeän ja joustavan tuntuisiksi. Valittavana kolme eri värisävyä.
Eyebrow Mascara 8 ml, suositushinta 7,90 euroa

EYEBROW PENCIL

Kulmien muotoiluun, korjailuun ja kulmakarvojen täyttämiseen sopiva kulmakynä. Kynän täyteläinen, puuterimainen koostumus levittyy helposti ja jättää luonnollisen näköisen lopputuloksen. Kynän toisessa päässä olevan kulmakarvaharjan avulla kulmat on helppo kammata haluttuun muotoon. Valittavana neljä eri värisävyä.
Eyebrow Pencil -kulmakynä 1,2 g, suositushinta 6,90 euroa.

EYEBROW TRAVEL KIT

Puuterimainen kulmakarvapaletti, joka sisältää kaksi eri sävyistä kulmapuuteria ja yhden korostusvärin. Puuterimaisia kulmakarvavärejä voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa niitä keskenään sopivan värisävyn aikaan saamiseksi. Korostusvärin avulla korostetaan kulmaluuta ja tuodaan kulmakarvan muoto kauniisti esiin. Pakkaus sisältää kaksipäisen siveltimen, jonka toisessa päässä on kulmakarvasivellin ja toisessa vaahtomuovinen luomivärisivellin. Valittavana kolme eri sävykokonaisuutta.
Eyebrow Travel Kit -kulmakarvapaletti 3,2 g, suositushinta 11,90 euroa.

LUOMIVÄRIT

SINGLE SLIDE BAKED EYESHADOW

Monisävyiset luomivärinapit, joiden sävyt sekoittuvat kauniisti yhteen väriä luomivärinapista otettaessa. Runsaspigmenttinen luomiväri levittyy helposti luomelle ja jättää kauniin hohtavan lopputuloksen. Luomivärinapit myydään irrallaan ja niistä voi koota haluamansa luomiväripaletin tyhjään neljän tai kahdeksan sävyn Bronx Slide Body -rasiaan. Värivalikoimassa on 12 sävyä.
Single Side Baked Eyeshadow -luomiväri 2 g, suositushinta 4,90 euroa.

SINGLE SLIDE SHADOW

Runsaspigmenttinen, helposti levittyvä, puuterimainen luomiväri. Luomivärien sävyjä voi sekoittaa keskenään yksilöllisten värisävyjen aikaan saamiseksi. Luomivärinapit myydään irrallaan ja niistä voi koota haluamansa luomiväripaletin neljän tai kahdeksan sävyn tyhjään Bronx Slide Body -rasiaan.
Single Slide Shadow -luomiväri 2 g, suositushinta 3,90 euroa.

METALLIC CREAM EYESHADOW

Metallic Cream Eyeshadow -luomiväri jättää luomille metallinhohtoisen lopputuloksen. Voidemainen luomiväri levittyy luomelle helposti ja tasaisesti ja kuivuu paikoilleen nopeasti. Luomiväri on koostumukseltaan vedenkestävä. Värivalikoimaan kuuluu kahdeksan sävyä.
Metallic Cream Eyeshadow 2,7ml, suositushinta 8,90 euroa.

LUOMIVÄRIPALETIT

Valikoimaan kuuluu lisäksi erilaisia useamman sävyn luomiväripaletteja.
Eyeshadow Season Palette 13 g, 01 Fidji – 12 sävyn paletti + sivellin, suositushinta 17,90 euroa.
Eyeshadow Season Palette 13 g, 02 Amazonia – 12 sävyn paletti + sivellin, suositushinta 17,90 euroa.
Macchiato Palette 4,5 g, 01 Macchiato – 9 sävyn paletti, suositushinta 12,90 euroa.
Midnight Palette 4,5 g, 01 Midnight – 9 sävyn paletti, suositushinta 12,90 euroa.
Burlesque No1 6 g – 6 sävyn paletti, suositushinta 16,90 euroa.
Burlesque No2 6 g – 6 sävyn paletti, suositushinta 16,90 euroa.

Lisäksi lanseerauksen yhteydessä tulee myyntiin kolme erilaista, metallirasiaan pakattua luomiväripalettia, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan.
Paletit ovat:
City of Angels 6 g, suositushinta 16,90 euroa.
Arch Angel G. 6, suositushinta 16,90 euroa.
Angel Dust 6 g, suositushinta 16,90 euroa.

SILMÄMEIKIN POHJUSTAMINEN

STUDIOLINE EYE PRIMER

Silmämeikinpohjustustuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja silmäluomen sävyä. Pohjustustuote parantaa silmämeikin kestoa ja tuo luomivärin sävyn paremmin esille.
Studioline Eye Primer 7 ml, suositushinta 8,90 euroa.

RIPSIVÄRIT

X-ORBITANT MASCARA

Kaksipäinen ripsiväri, jonka toisessa päässä on väritön ripsihoide ja toisessa ripsiväri.

Väritön ripsihoide
Ripsihoiteen sisältämät vaikuttavat aineet vahvistavat ripsiä ja saavat ne kasvamaan aiempaa pidemmiksi.

Ripsiväri
Ripsiväri antaa ripsille kertalevityksellä lisää pituutta ja tuuheutta. Tuuhea harjaosa levittää ripsivärin tasaisesti ripsiin ja erottelee ripset toisistaan. Lopputuloksena on näyttävät aiempaa tuuheammat ja pidemmän näköiset ripset. Ripsiväriä voidaan suositella myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.
X-Orbitant Mascara 406 Black 10 ml, suositushinta 9,90 euroa.

BOOST UP MASCARA

Ripsille runsaasti lisää tuuheutta antava ja ripsiä taivuttava ripsiväri. Vaikka ripset saavat lisää tuuheutta, lopputulos ei koskaan ole luonnottoman näköinen.
Boost Up Mascara 406 Black 13 ml, suositushinta 9,90 euroa.

SKINNY MASCARA

Skinny Mascara on erityisesti herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille tarkoitettu vedenkestävä ripsiväri. Ohut, pienikokoinen harjaosa mahdollistaa ripsivärin levittämisen ripsiin helposti ja tasaisesti. Ripsivärin innovatiivinen koostumus levittyy ripsiin tasaisesti ripsien juuresta ripsien kärkiin. Syvän musta väri antaa ripsille lisää näyttävyyttä ja vedenkestävä koostumus takaa, että ripsiväri ei tuhraannu, rapise tai valu päivän mittaan.
Skinny Mascara 12 ml 407 Black, suositushinta 9,90 euroa.

SEDUCTIVE BLACK MASCARA

Seductive Black Mascara sopii erityisesti herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Ripsiväri antaa ripsille runsaasti lisää tuuheutta ja taivuttaa ripset kauniille kaarelle avartaen siten katsetta. Ripsivärin ripsiä tuuheuttava ja ripsiä taivuttava vaikutus perustuu ripsivärin innovatiiviseen koostumukseen sekä kaarevaan harjaan. Syvän musta sävy levittyy ripsiin tasaisesti ripsien juurista ripsien kärkiin.
Seductive Black Mascara 10 ml, 408 Black, suositushinta 9,90 euroa.

MEIKKIVOITEET

STUDIOLINE HD TV FOUNDATION

Studioline HD TV Foundation -värivoiteen suunnittelussa huomioitiin tämän päivän elokuva- ja TV- teollisuudessa käytetty edistyksellinen teknologia, joka paljastaa ihon pienimmätkin virheellisyydet. Studioline HD TV -värivoiteen avulla iho saadaan näyttämään luonnollisella tavalla virheettömältä niin kuvaustilanteessa kuin tavallisessa arkimeikissäkin. Värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä.
Studioline HD TV Foundation -värivoide 20 ml, suositushinta 18,50 euroa.

WATERPROOF FOUNDATION

Vedenkestävä meikkivoide, joka pysyy paikoillaan muuttumattomana niin hikisessä jumpassa, kuin kuumassa trooppisessa ilmanalassakin. Värivoiteen vedenkestävä koostumus ikään kuin sulautuu ihoon ja jättää iholle puolipeittävästä täysin peittävään lopputuloksen. Värivoide näyttää iholla luonnolliselta eikä se kuivata ihoa. Värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä,
Waterproof Foundation 20 ml, suositushinta 16,90 euroa.

MEIKINPOHJUSTUSTUOTTEET

STUDIOLINE FACE PRIMER

Studioline Face Primer häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttaa samalla tehokkaasti ihoa. Sen sisältämä Q10 hoitaa ihoa ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja nuorekkaalta. Meikki levittyy pohjustustuotteen päälle helposti ja tasaisesti ja lopputuloksena on virheettömän, tasaisen näköinen iho.
Studioline Face Primer 20 ml, suositushinta 14,90 euroa.

STUDIOLINE MAGIC FOUNDATION PRIMER

Studioline Magic Foundation Primer -meikinpohjustusvoiteen voidemainen geelikoostumus imeytyy nopeasti ihoon ja tasapainottaa liiallista talinmuodostusta ihossa. Meikinpohjustusvoide pitää ihon mattapintaisena samalla, kun se häivyttää ryppyjä ja juonteita ja kosteuttaa ihoa. Meikki pysyy siistin ja raikkaan näköisenä koko päivän.
Studioline Magic Foundation 20 ml, suositushinta 15,90 euroa.

STUDIOLINE PORE MINIMIZER

Studioline Pore Minimizer -pohjusvoide tasapainottaa talirauhasen toimintaa, häivyttää laajentuneita huokosia ja pitää ihon mattapintaisena pitkään. Pohjustusvoiteen huokosia häivyttävä ja supistava vaikutus on havaittavissa muutama sekunti tuotteen levittämisen jälkeen.
Studioline Pore Minimizer 20 mol, suositushinta 14,90 euroa.

PEITEAINEET

BOOSTING HYDRATING CONCEALER

Boosting Hydrating Concealer on ihoa kosteuttava, miellyttävän pehmeän tuntuinen peitevoide, joka peittää tehokkaasti ihon virheellisyyksiä ja kirkastaa ihoa. Perinteisten sävyjen lisäksi valikoimaan kuuluu oranssin, vihreän ja liilan sävyinen peitevoide, jotka häivyttävät tehokkaasti ihon värin epätasaisuuksia. Valikoimaan kuuluu kuusi eri sävyä.
Boosting Hydrating Concealer 10 ml, suositushinta 10,90 euroa.

PUUTERIT

COMPACT POWDER

Suurikokoinen, runsaasti väripigmenttejä sisältävä Compact Powder -kivipuuteri kiinnittää meikin ja poistaa kiiltoa iholta. Puuteri saa ihon näyttämään tasaiselta ja virheettömältä. Värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä.
Compact Powder -kivipuuteri 12 g, suositushinta 12,90 euroa.

POSKIPUNAT JA AURINKOPUUTERIT

SINGLE SLIDE BLUSH

Miellyttävän pehmeän tuntuinen, puuterimainen poskipuna. Poskipunan sävyjä voi käyttää yksinään tai sekoittaa niitä keskenään halutun värisävyn aikaan saamiseksi. Poskipunat on pakattu yksittäin ilman rasiaa ja niistä voi koota haluamansa kokonaisuuden kahden tai neljän sävyn Bronx Single Slide -rasiaan. Värivalikoimaan kuuluu kahdeksan sävyä.
Single Side Blush 4 g, suositushinta 4,90 euroa.

CONTOURING 2GO

Kasvojen muotoiluun tarkoitettu paletti, joka sisältää tummemman varjostusvärin ja vaaleamman korostusvärin. Voidemaisen koostumuksen ansiosta värit levittyvät helposti ja tasaisesti ja rajat on helppo häivyttää. Värivalikoimaan kuuluu neljä sävy-yhdistelmää.
Contouring 2go -kasvopaletti 8 g, suositushinta 12,90 euroa.

STUDIOLINE ILLUMINATING FACE POWDER

Illuminating Face Powder -korostuspuuteri saa valon heijastumaan kauniisti iholta ja antaa iholle kauniin hehkun. Korostuspuuteria voidaan käyttää kirkastamaan katsetta, korostamaan poskipäitä, huulirajaa jne. Värivalikoimaan kuuluu neljä sävyä.
Studioline Illuminating Face Powder 6 g, suositushinta 9,90 euroa.

URBAN LINE CONTOURING PALETTE

Kasvojen muotoiluun tarkoitettu kasvopaletti sisältää puuterimaisia korostus- ja varjostusvärejä sekä poskipunan ja siveltimen.
Urban Line Contouring Palette 15 g, suositushinta 19,90 euroa

URBAN LINE STROBING PALETTE

Kasvojen muotoiluun tarkoitettu strobing-paletti. Paletin kolme sävyä saavat valon heijastumaan kauniisti iholta. Lopputuloksena on nuorekkaasti hehkuva ja hohtava iho.
Urban Line Strobing Palette 13,5 g, suositushinta 14,90 euroa.

STUDIOLINE BRONZING FACE POWDER

Studioline Bronzing Face Powder on aavistuksen helmiäistä sisältävä aurinkopuuteri, joka antaa iholle kevyen, luonnollista rusketusta muistuttavan sävyn. Aurinkopuuteria voidaan käyttää antamaan iholle tervettä väriä tai korostamaan rusketusta. Aurinkopuuteri sisältää ihoa hoitavia aineosia, on pitkäkestoinen ja levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Se sopii kaikille ihotyypeille. Värivalikoimaan kuuluu neljä sävyä.
Studioline Bronzing Face Powder 6g, suositushinta 9,90 euroa.

TARVIKKEET

RASIAT POSKIPUNILLE JA LUOMIVÄREILLE

SINGLE SLIDE SHADOW BODY 4

Tyhjä meikkirasia, johon mahtuu joko kaksi Single Side Blush -poskipunaa tai neljä Single Side -luomiväriä.
Single Side Blush Body, suositushinta 5,90 euroa.

SINGLE SLIDE SHADOW BODY 8

Tyhjä meikkirasia, johon mahtuu joko neljä Single Side Blush -poskipunaa tai kahdeksan Single Side -luomiväriä.
Single Side Shadow Body, suositushinta 8,90 euroa.

SIVELTIMET

Laadukkaat Magnetic Urban Brushes -meikkisiveltimet on valmistettu aitoa harjasta muistuttavasta keinokuidusta. Meikkisiveltimien varren alaosassa on magneetti, jonka avulla siveltimet pysyvät pystyssä ja järjestyksessä metallisen Brush Metal Plate -tarjottimen päällä. Tarjottimen voi halutessaan kiinnittää seinälle.

Bronx Metal Plate -tarjotin, suositushinta 6,90 euroa
Precision Blending Sponge Large, leveä häivytyssivellin luomiväreille, suositushinta 8,90 euroa
Precision Blending Sponge Medium, keskikokoinen häivytyssivellin luomiväreille, suositushinta 8,50 euroa
Blending Sponge Applicator, vaahtomuovisivellin, suositushinta 8,90 euroa
Foundation Buffer Brush, meikkivoidesivellin, suositushinta 12,90 euroa
Highlight & Contour Brush, muotoilusivellin, suositushinta 12,90 euroa
Flat Foundation Brush, litteä meikkivoidesivellin, suositushinta 11,90 euroa
Blush Brush, poskipunasivellin, suositushinta 11,90 euroa
Eyeshadow Brush, luomivärisivellin, suositushinta 8,90 euroa
Blending Brush, häivytyssivellin, suositushinta 8,90 euroa
Large Blender Brush, häivytyssivellin, suositushinta 8,90 euroa
Angled Brush, viistosivellin, suositushinta 8,90 euroa

Myynnissä:
Bronx-meikit ja siveltimet tulevat myyntiin 23.4. Sokos-tavarataloihin, Emotion-myymälöihin ja Sokos.fi-verkkokauppaan.

Tuotekuvat:

Huulet

Kynnet

Silmänrajauskynät ja eyelinerit

Kulmatuotteet

Luomivärit

Ripsivärit:

Meikkivoiteet ja pohjustustuotteet

Peiteaineet

Puuterit

Poskipunat ja aurinkopuuterit

Tarvikkeet

Kaikki tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

https://www.berner.fi/uutishuone/

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi