KORREK PRO -tuoteperhe laajenee lasipinnoituksella

Kotimainen KORREK PRO -tuoteperhe laajenee auton maalipinnan suojaamisesta lasien suojaamiseen. Helpolla ja kestävällä pinnoitteella saat autosi laseista likaa ja vettä hylkivät.

KORREK PRO Glass Coat on ainutlaatuinen patentoitu pinnoite auton lasipinnoille. Pinnoite tekee laseista erittäin vettä ja likaa hylkivät. Autoilijan näkyvyys paranee ja tuulilasinpyyhkijöiden sekä lasinpesunesteen käyttötarve vähenee maantienopeuksilla.

Lasipinnoite helpottaa myös puhtaanapitoa. Hyönteislika ja jää ovat helpompia irrottaa pinnoitetuista ikkunoista. KORREK PRO Glass Coat on erityisen helppo ja nopea käyttää: pinnoite levitetään puhtaalle lasille kahteen kertaan, ja kuivumisaika on vain tunnin.

KORREK PRO Glass Coat -pakkaus sisältää kaiken tarvittavan lasipinnoituksen tekemiseen:

  • Pinnoite, kuitukankaiset levitysliinat, mikrokuituliina.
  • Kesto tuulilasissa 24 kk/ 30 000 km, sivuikkunoissa jopa 5 vuotta.
  • Riittoisuus (100 ml) 1-2 henkilöautoa. Kestää hyvin vahvoja lasinpesunesteitä ja liuottimia.

Katso myös Korrek how to use Glass Coat -video: 

https://www.youtube.com/watch?v=b2HSlx8NipA

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Tomi Laitila, Category Manager, Berner Oy, puh. 020 791 4336

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00                                  


Korrek-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna 1963 ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Korrek on tutkitusti Suomen tunnetuin autonhoitotuotesarja. Korrek-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n tehtailla Heinävedellä.

www.korrek.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 521. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.