Berner Oy:n hallituksen kokoonpano uudistuu

Berner Oy:n yhtiökokous valitsi hallituksen jäseniksi uudelle kaudelle Hannes Bernerin (puheenjohtaja), Nicolas Bernerin, Edvard Björkenheimin, sekä uusina hallituksen jäseninä Johan Bergin ja Ove Uljaksen. George Bernerin, Michael Bernerin, Kirsi-Marja Koskelon ja Klaus Bernerin pitkät urat Bernerin hallituksessa päättyvät.

Johan Bergillä, KTM, on laaja kokemus kansainvälisestä brändikehittämisestä- ja johtamisesta. Johan toimii Inwido Oy:n toimitusjohtajana. Tukholmassa pörssilistattu Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien valmistaja. Johan on aiemmin tehnyt mittavan kansainvälisen uran L’Oréalissa työskennellen mm. Baltian, Norjan ja Suomen yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän on myös vastannut L’Oréal Australia & New Zealandista.

Ove Uljas, KTM, toimii Mehiläinen-konsernin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitysjohtajana vastaten myös asiakaskokemuksen ja digipalveluiden kehittämisestä. Ovella on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä lääke- ja terveydenhoitoalalta. Hän on toiminut aiemmin mm. Pfizerin Suomen toimitusjohtajana.

– Hallituksen sukupolvenvaihdosta on valmisteltu omistajien toimesta perusteellisesti ja valitsemalla hallitukseemme suvun ulkopuolisia jäseniä pyrimme edelleen kehittämään ja vahvistamaan hallitustyötä. Oven ja Johanin avulla saamme huippuosaamista ja uutta näkemystä asiakaskokemuksen ja brändien kehittämiseen, sanoo George Berner.

– Kiitän lämpimästi Georgea, Michaelia, Klausia ja Kirsi-Marjaa arvokkaasta panoksesta Berner-konsernin kehittämiseen ja hallitustyöhön. Toivotan uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi, sanoo hallituksen puheenjohtaja Hannes Berner.

Lisätietoja:

hallinto- ja kehitysjohtaja Nicolas Berner, nicolas.berner@berner.fi, puh. 040 050 1511

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa